Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Klim

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Klim
Klim αστέγη για την εξαιρετικής ποιότητας στον τομέα των εξοπλισμών περιπέτειας, με βάση την ακίνητη του υποστήριξη στην παροχή αξεπέραστης απόδοσης και προστασίας στους εθελοντές εξωτερικών δραστηριοτήτων. Ιδρυθείσα το 1999, η μάρκα έφερε την καρδιά των Rocky Mountains από το Rigby, το Ίδα, όπου έκτακτες καιρικές συνθήκες και διαφορετικές τοποθεσίες συνέπεια υπήρχαν το τελευταίο δοκιμαστικό γήπεδο για τα προϊόντα της. Με μια απεριόριστη αναζήτηση της καινοτομίας, Klim έχει μεταμορφώσει την κατηγορία σχεδιάζοντας εξοπλισμό που συνδυάζει με τέλειο τρόπο τεχνολογία που διατηρεί την αντοχή, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των μοτοσικλετιστών, σνουμπολίστων, βουνοπεδιστών και άλλων.
Σε έναν κόσμο όπου η περιπέτεια δεν γνωρίζει ορία, Klim συνεχίζει να αυξάνει τα πρότυπα, σχεδιάζοντας εξοπλισμό που αποτελεί μαρτυρία της διαδραστικής του αναζήτησης της εξειδίκευσης. Με μια ανεξίτηλη συνεισφορά στην καινοτομία και με μη εκλεκτική τιμή στο κήδεμα της φυσικής, Klim συνεχίζει να είναι αστέγη για όσους ζητούν να παραμείνουν στα όρια των δυνατοτήτων. Η παρουσία του Klim στον τομέα του εξοπλισμού μοτοσικλετιστών αποτελεί μαρτυρία της διαδοχής του.

Ανύψωση της Περιπέτειας μέσω Ατρέμιστου Εξοπλισμού

Τα πανελ του Klim αποτελούν την διαμόρφωση της τεχνικής του διαμόρφωσης, προσφέροντας μια συνοχή συνδυασμό των προηγμένων υλικών, της εργονομικής σχεδίασης και της επιτυχημένης θερμομόνωσης. Από το κλασικό Badlands Pro ως τη διαθέσιμη σειρά Latitude, αυτά τα πανελ παρέχουν μη αντικαταστητική προστασία εναντίον των στοιχείων χωρίς να υποστεί επιβάρυνση στην άνεση ή τη μετακίνηση. Σχεδιασμένα απαρέμφατα, οι πατάκια Klim παρέχουν στους οδηγούς μη αντικαταστητική καθοδήγηση, δεξιοτήτων και προστασία των χεριών. Από την εξαιρετική ψυχραιμία του Adventure GTX ως την ευελιξία του Mojave Pro, οι πατάκια Klim αποτελούν μαρτυρία της δέσμευσης της μάρκας για την ασφάλεια των οδηγών και την απόδοση.
Τα μπότια Klim είναι η βάση κάθε περιπέτειας, σχεδιασμένα για να κατακτήσουν τις πιο δυσκολευόμενες επιφάνειες, διατηρώντας ταυτόχρονα εξαιρετική άνεση. Κτισμένα με βελτιστοποιημένη υποστήριξη του αστράγαλου, προηγμένες τεχνολογίες υποδοχής και ενεργειακή θερμομόνωση, τα μπότια εξασφαλίζουν την οπτική ισορροπία και την άμεση προστασία