Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Nolan

Σχετικά με Nolan
Το Nolan, ένα όνομα συνώνυμο με ασφάλεια και καινοτομία στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, προστατεύει τους οδηγούς από την ιδρυθεί το 1972 στη Μπεργκάμο, Ιταλία από τον Lander Nocchi. Η εταιρεία έγινε γρήγορα γνωστή για την υπευθυνότητά της για την κατασκευή υψηλής ποιότητας κράνων μοτοσυκλέτας σχεδιασμένων για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των παθιασμένων οδηγών σε όλο τον κόσμο. Αν οδηγείτε τις δρόμους της πόλης, αποκτάτε μακρινές διαδρομές ή επικαλύπτετε τα όρια στο δρόμο, το Nolan έχει ένα κράνο ιδανικό για τις ανάγκες σας.
Κατά τη διάρκεια της ιστορίας του, το Nolan έχει διατηρήσει την ασφαλή αποφασιστικότητα της για την ασφάλεια και την άνεση των οδηγών, με μεγάλη έμφαση στην καινοτομία και την τεχνολογία πρωτοπορίας. Ως αποτέλεσμα, το Nolan έχει γίνει ένας έμπιστος σύντροφος για τους οδηγούς σε όλο τον κόσμο. Με το Nolan, δεν φοράτε μόνο ένα κράνο, αλλά και την αίσθηση της εμπιστοσύνης χάρη στα δεκαετίες εμπειρίας, της πάθεως και της δέσμευσης στον κόσμο των μοτοσυκλετών. Συμμετέχετε μαζί μας καθώς συνεχίζουμε να οδηγούμε στο μέλλον, προστατευόμενοι από την διαδρομή του Nolan.

Το Nolan προσφέρει ασφάλεια, καινοτομία και πάθος για τις μοτοσυκλέτες

Στο κέντρο της διαδρομής του Nolan βρίσκονται τα ικανικά του Nolan Helmets, συνδυασμένα με μελέτη για να παρέχουν τους οδηγούς με εξαιρετική προστασία χωρίς να επιβαρύνεται η άνεση και ο στυλ. Αυτά τα κράνη είναι μια παρουσία σταθερά για τους οδηγούς όλων των επιπέδων, από τον καθημερινό επιβάτη μέχρι τον επιτελούμενο ευεργετισμένο οδηγό. Τα Nolan Motorcycle Helmets έχουν γίνει ένας κύριος στοιχείος της δέσμευσης της εταιρείας για την ασφάλεια των οδηγών. Τα κράνη μοτοσυκλέτας του Nolan προσφέρουν απεριόριστη προστασία για τους οδηγούς μοτοσυκλέτας σε διάφορες διαιρέσεις.
Για τους οδηγούς που ζητούν ευέλικτοτητα και εύκολη χρήση, τα Nolan Modular Helmets είναι ένας παγκόσμιος κινητήρας. Αυτά τα κράνη προσφέρουν την ευελιξία για να μεταβείτε από μια πλήρης περιστασιακή σε μια ανοιχτή περιστασιακή διαμόρφωση με ευκολία, όλα με την ίδια επίπεδη τεχνολογία ασφαλείας. Τα μετατρέψιμα κράνη του Nolan είναι ιδανικά για τους οδηγούς που αξιοποιούν την ευελιξία κατά τις διαδρομές τους. Τα Nolan Open Face Helmets συνδυάζουν την ενθουσιασμένη αίσθηση του ανέμου στο πρόσωπό σας με την ασφάλεια κ