Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Sena

Sena
Σχετικά με Sena
Το Sena είναι μια διεθνής επωνυμία που εξειδικεύεται στη δημιουργία καινοτόμων συστημάτων επικοινωνίας και έξυπνων αξεσουάρ για οδηγούς μοτοσυκλέτας. Από την ίδρυσή της, το Sena έχει κατέστη ηγέτης της επανάστασης στην ασφάλεια των οδηγών, στη σύνδεση και στην επικοινωνία στο δρόμο. Ίδρυση το 1998 από τον Tae Kim, το Sena άρχισε ως μικρή εταιρεία στο Σεούλ, Νότια Κορέα, με ένα όραμα να βελτιώσει την εμπειρία οδήγησης μέσω υπολογιστικής τεχνολογίας. Η πορεία της επωνυμίας άρχισε με έμφαση στην ανάπτυξη συστημάτων επικοινωνίας Bluetooth σχεδιασμένων ειδικά για κράνη μοτοσυκλέτας. Η συμμετοχή του Sena στην έρευνα και ανάπτυξη τους έχει επιτρέψει να δημιουργήσουν εκρηκτικά προϊόντα που έχουν οδηγήσει την κατασκευή της επιστήμης και να θέσουν νέα πρότυπα για την επικοινωνία και την ασφάλεια των οδηγών μοτοσυκλέτας.

Το Sena συνδέει τους οδηγούς με την επανάσταση της ασφάλειας

Η δέσμευση του Sena προς τους επιθεωρητές μοτοσυκλέτας υπερβαίνει τα συστήματα επικοινωνίας. Παράλληλα δημιουργούν και υψηλής ποιότητας μοτοσυκλέτες που φτιάχνονται για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων οδηγών. Οι μοτοσυκλέτες Sena διαθέτουν κομψές σχεδίαση, ισχυρά κινητήρια και προηγμένες λειτουργίες, καθιστώντας τις δημοφιλείς επιλογές για οδηγούς διαφορετικών προτιμήσεων και στυλ. Τα κράνη μοτοσυκλέτας του Sena είναι αποτέλεσμα της βαθιάς κατανόησης των αναγκών των οδηγών. Τα κράνη Sena συνδυάζουν ασφάλεια, άνεση και προηγμένες τεχνολογίες για να παρέχουν απεριόριστη εμπειρία οδήγησης και να διατηρούνται υψηλές δεδομένων τα επίπεδα ασφάλειας. Τα μοντέλα Sena modular helmets προσφέρουν την ευελιξία του κράνους πλήρους προστασίας με την ευκολία της ανοιχτής σχεδίασης. Η αναστρεπτική στήλη επιτρέπει στους οδηγούς να αλλάζουν εύκολα μεταξύ πλήρους προστασίας και αυξημένης ανεμιστήρα, καθιστώντας τα ιδανικά για μακριές και εσωτερικές οδηγίες.
Τα κράνη Sena full face helmets προσφέρουν μέγιστη προστασία και άνεση για οδηγούς που ζητούν μια συνολική λύση κράνους. Με προηγμένα συστήματα ανεμιστήρα, λειτουργίες ελέγχου θορύβου και ενσωματωμένες δυνατότητες επικοινωνίας, αυτά τα κράνη παρέχουν μια εμπειρική οδήγηση ενώ διατηρούνται κυρίως τα επίπεδα ασφάλειας. Τα κράνη Sena