Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Alpinestars

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Alpinestars
Η Alpinestars είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες παγκοσμίως για την κατασκευή προστατευτικών εργαλείων για μηχανοκίνητα αθλήματα. Ιδρύθηκε αρχικά το 1963 στο Asolo της Ιταλίας. Ο Sante Mazzarolo ήταν ο δημιουργός της εταιρείας και ίδρυσε τη μάρκα για να κατασκευάσει ανώτερης ποιότητας και καινοτόμα ρούχα και εξοπλισμό για μοτοσικλέτα. Η Alpinestars είναι η ιδανική μάρκα για κάθε μοτοσικλετιστή. Ο ιδρυτής της Sante έκανε μια επανάσταση στην κατασκευή των καλύτερων ποιοτικών υποδημάτων για αθλήματα που τώρα έγιναν το σημείο αναφοράς της μάρκας. Τώρα η Alpinestars έχει πολλές άλλες επιλογές και ποικιλίες στα ρούχα ως άλλα απαραίτητα αξεσουάρ.

Η Alpinestars έχει την καλύτερη γκάμα μπουφάν

Οι λάτρεις εγκρίνουν τα σακάκια Alpinestars λόγω του ανώτερου ποιοτικού υλικού τους. Τα καλύτερα μπουφάν είναι αυτά που είναι φτιαγμένα με δέρμα υψηλής ποιότητας. Το δερμάτινο μπουφάν Alpinestars έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την απόδοση σε υψηλότερο επίπεδο. Επιπλέον, παρέχει ασφάλεια λόγω της ασπίδας τριβής του.
Το μπουφάν μοτοσικλέτας Alpinestars είναι δημοφιλές για την ποικιλία υφασμάτινων υλικών του και είναι επίσης προ-εξοπλισμένο με θωράκιση αγκώνων και ώμων για την αποφυγή τραυματισμών. Επιτρέπει την άνετη οδήγηση λόγω της καλής ροής αέρα στο σώμα του μοτοσικλετιστή.Για μια κομψή εμφάνιση το χειμώνα, το hoodie Alpinestars είναι το καλύτερο για να σας κρατήσει ζεστούς παρέχοντας αρκετή άνεση. Έρχονται σε διάφορα φωτεινά χρώματα για να δείχνουν μοντέρνα χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Τα αξεσουάρ Alpinestars είναι τέλεια για εσάς

Οι μπότες Alpinestars μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα και την απόδοση οποιουδήποτε αναβάτη. Αυτές οι μπότες έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την εμπειρία κατά την περιστασιακή και επαγγελματική οδήγηση. Οι δερμάτινες μπότες είναι φτιαγμένες με τόσο λεπτό δέρμα που δεν μπορούν εύκολα να ραγίσουν και να χαλάσουν ενώ βρέχονται. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για αδιάβροχες μπότες, εάν θέλετε οι μπότες σας να μην καταστραφούν από το υπερβολικό νερό.
Η Alpinestars διαθέτει μια σειρά και των τριών τύπων κρανών: full face, modular και half face. Τα κράνη Alpinestars είναι τα καλύτερα για να παρέχουν πλήρη ασφάλεια κατά την οδήγηση στα μονοπάτια αγώνων. Η μάρκα κατασκεύασε τα κράνη μέσα από χρόνια εντατικής μελέτης για να προσφέρει το καλύτερο προστατευτικό κράνος. Μετά από πολλή έρευνα και δοκιμές, η Alpinestars προτείνει τώρα κράνη εξαιρετικής ποιότητας που προσφέρουν προστασία σε ένα ορισμένο επίπεδο για την αποφυγή σοβαρών τραυματισμών που προκαλούνται από ξαφνικά ατυχήματα.
Ένα ακόμη απαραίτητο στοιχείο που είναι απαραίτητο για τη μοτοσικλέτα είναι τα γάντια.Τα γάντια Alpinestars είναι κατασκευασμένα με εξαιρετικής ποιότητας υλικό που ταιριάζει καλύτερα σε οποιονδήποτε. Αυτά τα γάντια επιτρέπουν την καλή κίνηση για να χειριστείτε τα χειριστήρια της μοτοσικλέτας και σας κάνουν να φαίνεστε δροσερή και κομψή.