Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

DMD

DMD
Σχετικά με DMD
Το DMD είναι μια διάσημη μάρκα στον κόσμο των ρούχων και αξεσουάρ για μοτοσυκλέτες. Με μια πλούσια ιστορία που ρίχνει τα βάθη του στην πάθος για τις μοτοσυκλέτες, το DMD έχει γίνει συνώνυμο με ποιότητα, στυλ και καινοτομία. Από την ιδρυτική του στιγμή, το DMD έχει προσπαθήσει να παρέχει στους μοτοσικλέτες τα καλύτερα εξοπλισμού για να διευρύνει την εμπειρία τους ενώ εξασφαλίζει την μέγιστη ασφάλεια. Το DMD άρχισε την ταξιδιωτική του διαδρομή το νωρίς 1975, όταν μια ομάδα από οπαδούς των μοτοσυκλετών έφτασαν μαζί με μια κοινή οδηγία: να δημιουργήσουν εξοπλισμό μοτοσυκλέτας που να συνδυάζει την προηγμένη σχεδίαση με τις επιθυμίες των μοτοσικλέτων. Γεμίζοντας την έμπνευσή τους από την χρυσή εποχή της μοτοσυκλέτας, διαπραγματευτήκαν προϊόντα που δεν μόνο αντανακλούσαν την αγάπη τους για τις μοτοσυκλέτες, αλλά και καταγράφουν τον ορίζοντα του αιωνιότατου στυλ.
Το DMD έχει θεσπίσει τον εαυτό του ως μια έμπιστη μάρκα στην μοτοσικλετική βιομηχανία, με δέσμευση για την παραγωγή υψηλής ποιότητας εξοπλισμού που συγχωνεύει στυλ και απόδοση. Από τα ικανοποιητικά τους ιδανικά φούστες και ζακέτες μέχρι γάντια, γυαλιά και τσάντες ταξιδιού, το DMD προσφέρει στους μοτοσικλέτες μια πλήρη σειρά προϊόντων που να ικανοποιούν τις ανάγκες τους και να αναβαθμίζουν την εμπειρία τους με την μοτοσυκλέτα. Με μια πλούσια ιστορία και μια δέσμευση στην καινοτομία, το DMD συνεχίζει να ορίζει νέα πρότυπα στα ρούχα και τα αξεσουάρ των μοτοσυκλετών.

Το DMD είναι μια διαδοχή του στυλ και της απόδοσης.

Η μάρκα προσφέρει μια πλήρη σειρά ρούχων μοτοσυκλέτας DMD που εξασφαλίζουν τις ανάγκες των μοτοσικλέτων οποιουδήποτε στυλ και διάθεσης. Από παραδοσιακά δερμάτινα φούστες μέχρι σύγχρονα τεχνοτροπικά κοστούμια, συλλογή ρούχων DMD συνδυάζει τη λειτουργικότητα με τη μόδα. Η ζακέτα DMD είναι ένα ικανοποιητικό κομμάτι εξοπλισμού μοτοσυκλέτας που εκφράζει τη δέσμευση της μάρκας για την ποιότητα και το στυλ. Οι ζακέτες DMD προσφέρουν ένα τέλειο ισορροπία μεταξύ διάρκειας, λειτουργικότητας και ομορφιάς εμφάνισης. Αν επιθυμείτε μια εποχική δερμάτινη ζακέτα ή μια επιδόσεων υψηλής τεχνοτροπική ζακέτα, το DMD έχει εξαιρετικά ευρεία επιλογή για να ικανοποιήσει την γούστα και τις απαιτήσεις κάθε μοτοσικλέτα.
Για μοτοσικλέτες που αναζητούν ένα ελαφρύτε