Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

HJC

Σχετικά με HJC
Από το 1971, το HJC σχεδιάζει και παράγει κράνη. Με πάνω από 45 χρόνια αφοσίωσης στην υπεροχότητα και βελτίωση της τεχνολογίας των κρανών, το HJC έχει κατακτήσει την τέχνη της ανάπτυξης κρανών στα υψηλότερα πρότυπα. Το λογότυπο είναι διαδεδομένο σε πάνω από 65 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως. Ως ο κορυφαίος κατασκευαστής και αναπτυσσόμενος για πάνω από 17 χρόνια, το HJC έχει μια κληρονομιά να ανατρέξει. Το HJC επενδύει συνεχώς στην καινοτομία και την ανάπτυξη σε μια ποικιλία τύπων, συνεργαζόμενο με διεθνείς εταίρους και προηγμένες τεχνολογίες. Το HJC προσπαθεί να σχεδιάσει και να παράγει κράνη ποδηλασίας υψηλής ποιότητας, με στρατηγικές επιλογές στην καινοτομία και την εισαγωγή νέων μεθόδων κατασκευής.
Το σήμα κατατεθέν της HJC Helmets είναι η απαράβατη πίστη στην ασφάλεια του αναβάτη. Η εταιρεία πάντα προχωράει στα όρια της τεχνολογίας των κρανών, χρησιμοποιώντας προηγμένα υλικά και μεθόδους κατασκευής για να δημιουργήσει κράνη που πληρούν ή υπερβαίνουν τα πρότυπα ασφαλείας της βιομηχανίας. Τα κράνη HJC υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές αντοχής σε σύγκρουση, αεροδυναμικής και συνολικής ανθεκτικότητας, επιβεβαιώνοντας ότι οι αναβάτες έχουν την καλύτερη δυνατή ασφάλεια στο δρόμο. HJC έχει έντονη εστίαση στο στυλ και την ευκολία. Τα κράνη της έχουν έξυπνες και αεροδυναμικές δομές, και προσφέρουν μια ευρεία γκάμα γραφικών και φινιρισμάτων για να καλύψουν διαφορετικά γούστα.

Η συλλογή των κρανών μοτοσικλέτας της HJC

Τα κράνη μοτοσικλέτας της HJC συνήθως διαθέτουν καινοτόμες τεχνολογίες, όπως βελτιωμένα συστήματα αερισμού για να κρατούν τους αναβάτες χαλαρούς, αεροδυναμικές δομές για μείωση της αντίστασης του αέρα και βελτιωμένη μείωση θορύβου για μια πιο ήρεμη και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης. Το HJC προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε στυλ, χρώματα και γραφικά, επιτρέποντας στους αναβάτες να εκφράσουν την προσωπικότητά τους και να ταιριάξουν το κράνος τους με τη μοτοσικλέτα ή τις προσωπικές τους προτιμήσεις.
Τα κράνη μοτοσικλέτας με αναδιπλούμενη ζελατίνα της HJC διαθέτουν συνήθως αφαιρούμενα και πλένοντα εσωτερικά υλικά, ρυθμιζόμενα επενδύματα και μηχανισμό ασφάλισης με σφιχτό λουράκι στο πηγούνι για να προσφέρουν μια άνετη και εξατομικευμένη εφαρμογή. Κάποια κράνη με αναδιπλούμενη ζελατίνα της HJC είναι σχεδιασμένα για να είναι συμβατά με συστήματα επικοινωνίας Bluetooth, καθιστώντας τα κατάλληλα για τους αναβάτες που θέλουν να είναι συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια της οδήγησης.
Τα κράνη off-road της HJC συνήθως παρέχουν πλήρη προστασία προσώπου, καλύπτοντας ολόκληρο το κεφάλι, συμπεριλαμβανομένων των γνάθων και του πηγουνιού. Αυτό το σχέδιο προσφέρει πλήρη προστασία από συγκρούσεις και ρούχα που σηκώνονται κατά τη διάρκεια της οδήγησης off-road.
Τα κράνη ανοικτού τύπου της HJC καλύπτουν τις πλευρές, το πάνω μέρος και το πίσω μέρος του κεφαλιού αλλά αφήνουν το πρόσωπο ανοιχτό. Αυτή