Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Tcx

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Tcx
"Τcx, ένας κορυφαίος όνομα στον κόσμο των μπότων μοτοσικλέτας, αποτελεί απόδειξη της ακριβοτεχνικής μηχανικής. Για πάνω από μισό αιώνα, το Τcx έχει συνδεθεί με την καινοτομία και την απόδοση, καλύπτοντας τις ανάγκες των μοτοσικλετιστών που αναζητούν τόσο στυλ όσο και ασφάλεια. Με αδιάλειπτη δέσμευση στην προστασία και την άνεση των μοτοσικλετιστών, το Τcx έχει εδραιώσει τη θέση του ως παγκόσμιος ηγέτης στα μπότες μοτοσικλέτας. Μέσα στα χρόνια, έχουν τελειοποιήσει την τέχνη τους και έχουν αποκτήσει φήμη για την αριστεία τους.
Το 1999, γεννήθηκε επίσημα το Τcx για να δρομολογήσει το πάθος και την αφοσίωσή τους σε μια ξεχωριστή μάρκα. Η κληρονομιά του Τcx στις μπότες μοτοσικλέτας είναι απόδειξη της δέσμευσής του στην ασφάλεια, την άνεση και το στυλ των μοτοσικλετιστών. Με μια πλούσια ιστορία και αφοσίωση στην καινοτομία, το Τcx συνεχίζει να θέτει το πρότυπο για τις μπότες μοτοσικλέτας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των μοτοσικλετιστών σε όλο τον κόσμο.

Δημιουργώντας αριστεία στις μπότες μοτοσικλέτας

Κατασκευασμένες για μοτοσικλετιστές, από μοτοσικλετιστές, προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό προστασίας, άνεσης και στυλ. Οι μπότες του Τcx διαθέτουν ανθεκτική κατασκευή, με προηγμένα υλικά που αντέχουν στις δυσκολίες του δρόμου. Είτε είστε έμπειρος μοτοσικλετιστής είτε αρχάριος, το Τcx έχει μια σειρά από μπότες για να καλύψει τις ανάγκες σας. Οι μπότες του Τcx έχουν σχεδιαστεί για να είναι ο τέλειος συνοδοιπόρος στην οδήγηση. Με έμφαση στην ασφάλεια, αυτές οι μπότες είναι εξοπλισμένες με ενισχυμένη προστασία αστραγάλου και γοφού και ανθεκτικές σόλες που παρέχουν βέλτιστο κράτημα. Οι μπότες μοτοσικλέτας του Τcx για άνδρες προσφέρουν μια ποικιλία στυλ και λειτουργιών. Από μοντέρνες μέχρι μπότες περιπέτειας για λάτρεις του off-road, το Τcx καλύπτει τις προτιμήσεις και την γεύση κάθε μοτοσικλετιστή. Κάθε ζευγάρι σχεδιάζεται με προσοχή για να εξασφαλίζει μέγιστη προστασία χωρίς να θυσιάζεται το αισθητικό. Αναγνωρίζοντας ότι οι γυναίκες μοτοσικλετιστές έχουν μοναδικές ανάγκες, προσφέρει μια ειδική σειρά μπότες μοτοσικλέτας για γυναίκες. Αυτές οι μπότες δεν είναι μόνο σχεδιασμένες για να παρέχουν προστασία υψηλής ποιότητας αλλά και να προσαρμοστούν στα πόδια των γυναικών για άνετη εφαρμογή. Από κλασικές μπότες cruiser έως sporty επιλογές, το Τcx διασφαλίζει ότι οι μοτοσικλετιστές μπορούν να οδηγούν με στυλ και αυτοπεποίθηση. Για μοτοσικλετιστές που αντιμετωπίζουν απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, οι Γόρτεξ μπότες του Τcx είναι η τέλεια λύση. Αυτές οι μπότες διαθέτουν μια αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη Γόρτεξ, εξασφαλίζοντας ότι τα πόδια σας θα παραμείνουν στεγνά και άνετα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Είτε ταξιδεύετε μέσα από βροχή είτε ηλιοφάνεια, οι Γόρτεξ μπότες του Τcx σας καλύπτουν."