Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Munich

Munich
Σχετικά με Munich
Η Munich είναι μία διάσημη μάρκα που απλά ενώνει το αθλητισμό με το στυλ, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από υψηλής ποιότητας αθλητικά προϊόντα σχεδιασμένα για απόδοση και εστιασμένους στο μόδας. Με ένα πλούσιο ιστορικό που επισκέπτεται δεκάδες χρόνια, η Munich έχει γίνει συνώνυμο με την καινοτομία, την άνεση και την ανθεκτικότητα στον κόσμο των αθλητικών υποδημάτων και εξοπλισμού. Η πορεία της Munich ξεκίνησε το 1939 όταν η οικογένεια Berneda ιδρύστηκε την εταιρεία στη Βαρκελώνη, την Ισπανία. Αρχικά ειδικεύονταν στην παραγωγή τεχνικών αθλητικών παπουτσιών, η Munich γρήγορα κερδίστηκε την αναγνώριση για την δέσμευσή της στην εξαιρετικότητα.
Τα χρόνια, η μάρκα επεκτάθηκε την γκάμα των προϊόντων της για να προσελκύσει μια διάφορα αθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του τένις, του πάντελ και των επιτραπέζιων αθλημάτων, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την προσωπική συνεργασία των αθλητών σε όλο τον κόσμο. Η Munich είναι μία μάρκα που έχει διατεθεί ως έμπιστη ονομασία στον κόσμο των αθλητικών υποδημάτων και εξοπλισμού. Με έμφαση στην απόδοση, το στυλ και την ανθεκτικότητα, η Munich συνεχίζει να καινοτομεί και να παρέχει στους αθλητές τα εργαλεία που χρειάζονται για να εντυπωσιάσουν. Είτε είναι πάντελ παπούτσια, τένις παπούτσια, επιτραπέζια παπούτσια ή ρακέτες, η Munich παραμένει μία από τις κορυφαίες επιλογές για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων που ενώνουν το αθλητισμό με τη μόδα.

Η Munich ενώνει το αθλητισμό με το στυλ

Τα πάντελ παπούτσια της Munich είναι μια μαρτυρία της δέσμευσης της μάρκας για τη δημιουργία υποδημάτων που ενισχύουν την απόδοση στο γήπεδο. Σχεδιασμένα με την ακρίβεια και χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες, αυτά τα παπούτσια προσφέρουν επιδεινότερη γέφυρα, σταθερότητα και άνεση στους παίκτες του πάντελ. Η συνδυασμός αναπνευστών υλικών, υποστηρικτικών μεσών σφυριών και στρατηγικών μοτίβων τριβής εγγυάται ότι οι παίκτες μπορούν να κινούνται γρήγορα και με εμπιστοσύνη. Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των τενίστων, τα τένις παπούτσια Munich προσφέρουν εξαιρετική απόδοση στο γήπεδο. Αυτά τα παπούτσια διαθέτουν ενισχυμένα τακούνια για ανθεκτικότητα, εμπλουτισμένα μεσαία σφυρία για ενισχυμένη άνεση και εξωτερικά μοτίβα διανομής διαστάσεων για μεγα