Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Asics

Asics
Σχετικά με Asics
Το Asics είναι μια ηγετική παγκοσμίως ιαπωνική μάρκα που κατασκευάζει υψηλής ποιότητας παπούτσια και ρούχα για το αθλητισμό. Γεννήθηκε το 1949. Ξεκίνησε το Asics μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, για να δώσει ελπίδα στους νέους Ιαπωνούς για να επανασταθούν με ένα νέο πνεύμα. Το όνομά του προέρχεται από τη λατινική φράση "Anima Sana In Corpore Sano", η οποία εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο θέλει οι άνθρωποι να ζουν ευτυχισμένους και υγιεινά. Με αυτές τις οικείες δραστηριότητες, μπορούν να έχουν νέα ελπίδα να ανασταθούν και να κάνουν τον κόσμο καλύτερο από ποτέ με ενθουσιασμό.
Το Asics αρχικά ξεκίνησε με τη δημιουργία μιας επανάστασης στα παπούτσια μπάσκετ. Μετά από πολλές καινοτομίες και προηγμένες τεχνολογίες, το Asics επιτυχής είχε γίνει μια μονάδα δυνάμεων, προσφέροντας αυτά τα παπούτσια. Η μάρκα έχει γίνει πρωτοπόρος στην παροχή άπειρων επιλογών αθλητικών παπουτσιών για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Οι συνεχείς αλλαγές και βελτιώσεις στο σχεδιασμό και τις τεχνολογίες τους κάνουν την συλλογή παπουτσιών την καλύτερη επιλογή για τους αθλητές σε όλο τον κόσμο. Η καινοτομία των είδων παπουτσιών ανάλογα με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της.

Επιλέξτε τα κατάλληλα παπούτσια της Τζάμπολ στο Asics

Τα παπούτσια της Τζάμπολ του Asics είναι συνώνυμα με ποιότητα και άνεση. Μπορείτε να επιλέξετε τα καλύτερα παπούτσια της Τζάμπολ του Asics στο Smashinn, καθώς ένας τζαμπολιστής χρειάζεται παπούτσια υψηλής ποιότητας για να παίξει σε μια επιφάνεια τεννίσ. Όταν θέλουμε τα καλύτερα παπούτσια τζάμπολ, η πρώτη ονομασία που μας έρχεται στο μυαλό είναι το Asics λόγω των προηγμένων ιδιοτήτων του. Τους εμπιστεύονται οι επαγγελματίες τζαμπολιστές, δίνοντας στον αθλητή την αίσθηση ασφαλείας που θέλει ενώ παίζει. Τα παπούτσια είναι ελαφριά και έχουν την προηγμένη τεχνολογία gel για να αντιστέκεται σε επαναλαμβανόμενα σοκ, με τα οποία οι αθλητές μπορούν να τρέξουν και να πηδήξουν γρήγορα στην επιφάνεια. Τα γυναικεία παπούτσια της Τζάμπολ του Asics επίσης διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία, για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό. Η επιπλέον ενδείξεις και η αναπνευστική σχεδίαση που χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή των παπουτσιών τα κάνει ιδιαίτερα άνετα. Η τεχνολογία gel επίσης τα κάνει