Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Munich

Munich
Information för Munich
Munich är ett välrenommerat märke som smidigt förenar sport och stil och erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa sportprodukter som är utformade för prestanda och modeinriktade personer. Med en rik arv som sträcker sig över flera decennier har Munich blivit synonymt med innovation, komfort och hållbarhet i världen av sportskor och utrustning. Munichs resa började 1939 när familjen Berneda grundade företaget i Barcelona, Spanien. Från början specialiserade de sig på tillverkning av tekniska sportskor och Munich fick snabbt erkännande för sin strävan efter excellence.
Åren går och märket expanderar sin produktlinje för att möta en mängd olika sporter, inklusive tennis, padel och domarsporter, vilket har vunnit lojalitet från idrottare runtom i världen. Munich är ett märke som har etablerat sig som ett förtroendenamn inom sportskor och utrustning. Med fokus på prestanda, stil och hållbarhet fortsätter Munich att innovera och ge idrottare de verktyg de behöver för att lyckas inom sina respektive sporter. Oavsett om det är padel skor, tennis skor, domarskor eller rackets, är Munich fortsatt en ledande aktör när det gäller att leverera toppkvalitetsprodukter som förenar sport och mode.

Munich möter sport med stil

Munichs padel skor är ett bevis på märkets engagemang för att skapa skor som förbättrar prestanda på domaren. Tillverkad med precision och med avancerad teknik erbjuder dessa skor optimal grepp, stabilitet och komfort för padel spelare. Kombinationen av andasvänliga material, stödjande mellansulor och strategiska greppmönster säkerställer att spelare kan röra sig snabbt och säkert. Utformad för att möta kraven hos tennis spelare, levererar Munich tennis skor exceptionell prestanda på domaren. Dessa skor har förstärkta tåkap för hållbarhet, vadderade mellansulor för ökad komfort och multidirektionella yttersulor för exceptionell grepp. Munich tennis skor är den perfekta kombinationen av stil och funktion, vilket gör att spelare kan visa upp sina färdigheter och samtidigt se bra ut.
För atleter som är engagerade i olika domarsporter som basket, volleyboll och handboll, erbjuder Munich domarskor den idealiska balansen mellan stöd och smidighet. Dessa skor har egenskaper som stötdämpande mellansulor, ankelstödssystem och non-marking sulor, vilket gör att atleter kan göra snabba rörelser, landa säkert och upprätthålla en utmärkt grepp på inomhusytor. Munich skor män och kvinnor skapar unika krav för varje kön, för att säkerställa att skorna ger den perfekta passformen, stödet och stilen. Oavsett om det är för intensiva träningspass eller vardagsbärande, erbjuder Munich en mångsidig urval av skor som uppfyller preferenser och behov av alla atleter.
Förutom skor producerar märket även toppklassiga Munich padel rackets. Designad med den senaste tekniken och skrupelfull hantverk, erbjuder dessa racketer exceptionell kraft, kontroll och manövrerbarhet på padel domaren. Munichs engagemang för excellence sträcker sig bortom skor, vilket gör att padel spelare kan utrusta sig med högkvalitativa racketer som förbättrar sitt spel.