Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Munich

Munich
Over Munich
Munich is een gerenommeerd merk dat sport en stijl probleemloos combineert, met een breed scala aan hoogwaardige sportproducten ontworpen voor prestatie en modebewuste individuen. Met een rijke erfenis die zich over meerdere decennia uitstrekt, is Munich synoniem geworden met innovatie, comfort en duurzaamheid in de wereld van sportkleding en -uitrusting. Munich's reis begon in 1939 toen de familie Berneda het bedrijf oprichtte in Barcelona, Spanje. Aanvankelijk gespecialiseerd in het maken van technische sportschoenen, kreeg Munich al snel erkenning voor het streven naar uitmuntendheid.
In de loop der jaren breidde het merk zijn productlijn uit om aan te sluiten bij een verscheidenheid aan sporten, waaronder tennis, padel en court sports, waardoor het de vertrouwen en loyaliteit won van atleten over de hele wereld. Munich is een merk dat zich heeft gevestigd als een vertrouwde naam in de wereld van sportkleding en -uitrusting. Met de focus op prestaties, stijl en duurzaamheid blijft Munich innoveren en atleten de middelen bieden die ze nodig hebben om uit te blinken in hun respectievelijke sporten. Of het nu gaat om padel schoenen, tennis schoenen, court schoenen of rackets, Munich blijft een voorloper in het leveren van uitstekende producten die sport en mode verenigen.

Munich meets sports with style

Munich´s padel schoenen zijn een getuigenis van de toewijding van het merk aan het creëren van schoeisel dat de prestaties op het veld verbetert. Met precisie gemaakt en geavanceerde technologieën gebruikend, bieden deze schoenen optimale grip, stabiliteit en comfort voor padel spelers. De combinatie van ademende materialen, ondersteunende tussenzolen en strategische tractiepatronen zorgt ervoor dat spelers snel en vertrouwen kunnen bewegen. Ontworpen om aan de eisen van tennissers te voldoen, leveren Munich tennis schoenen een uitzonderlijke prestatie op het veld. Deze schoenen hebben versterkte teenkappen voor duurzaamheid, gecushioneerde tussenzolen voor verhoogd comfort en multidirectionele buitenzolen voor superieure tractie. Munich tennis schoenen zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, waardoor spelers hun vaardigheden kunnen tonen terwijl ze er het beste uitzien.
Voor atleten die betrokken zijn bij verschillende court sports zoals basketbal, volleybal en handbal, bieden Munich court schoenen het ideale evenwicht tussen ondersteuning en behendigheid. Deze schoenen hebben kenmerken zoals schokabsorberende tussenzolen, enkelsteunsystemen en buitenzolen die geen sporen achterlaten, waardoor atleten snelle bewegingen kunnen maken, veilig landen en een uitstekende grip op binnenoppervlakken kunnen behouden. Munich schoenen voor mannen en vrouwen creëren unieke eisen voor elk geslacht, wat ervoor zorgt dat hun schoenen de perfecte pasvorm, ondersteuning en stijl bieden. Of het nu gaat om intense trainingssessies of casual wear, Munich biedt een gevarieerd aanbod aan schoeiselopties dat aansluit bij de voorkeuren en behoeften van alle atleten.
Naast schoeisel produceert het merk ook top-of-the-line Munich padel rackets. Ontworpen met de nieuwste technologie en vakkundig vakmanschap, leveren deze rackets uitstekende kracht, controle en manoeuvreerbaarheid op de padel court. Munich's toewijding aan uitmuntendheid reikt verder dan schoeisel, waardoor padel spelers zich kunnen uitrusten met hoogwaardige rackets die hun spel verhogen.