up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Munich

Padel sko for kvinner

Padel sko for kvinner

Padel sko for menn

Padel sko for menn

Padleracketer

Padleracketer

tennissko for kvinner

tennissko for kvinner

tennissko for menn

tennissko for menn

ryggsekker

ryggsekker

Avdelinger

Bagger

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Padelrekkerter

Allt( Munich )

Munich

Munich er et anerkjent merke som smidig kombinerer sport og stil, og tilbyr et stort utvalg av kvalitetsathletisk utstyr designet for ytelse og motekunnskapsrike personer. Med en rik arv som strekker seg over flere tiår, har Munich blitt synonymt med innovasjon, komfort og holdbarhet i sportsverdenen av fottøy og utstyr. Munich´s reise begynte i 1939 da Berneda-familien grunnla selskapet i Barcelona, Spania. Opprinnelig spesialisert i produksjon av tekniske sportsko, fikk Munich raskt anerkjennelse for sin lidenskap for fremragende ytelse.
Gjennom årene har merket utvidet produktlinjen sin for å tilby en rekke ulike sport, inkludert tennis, padel og bane-sport, og gjort seg fortjent til tillit og lojalitet fra atleter over hele verden. Munich er et merke som har etablert seg som et pålitelig navn innen sportsfottøy og utstyr. Med fokus på ytelse, stil og holdbarhet, fortsetter Munich å innovere og gi atleter verktøyene de trenger for å lykkes i sine respektive idretter. Enten det er padel sko, tennissko, banesko eller rackettene, forblir Munich en leder innen leveranse av toppklasseprodukter som forener sport og mote.

Munich møter sport med stil

Munich´s padel sko er et vitnesbyrd om merkets dedikasjon til å skape fottøy som forbedrer ytelsen på banen. Lavet med presisjon og benyttelse av avanserte teknologier, tilbyr disse skoene optimal grep, stabilitet og komfort for padel-spillere. Kombinasjonen av pustende materialer, støttende mellomsåler og strategiske grepemønstre sikrer at spillere kan bevege seg raskt og sikkert. Designet for å oppfylle kravene til tennisspillere, leverer Munich tennissko utmerket ytelse på banen. Disse skoene har forsterkede tåkapsler for holdbarhet, dempede mellomsåler for økt komfort og multi-retningale yttersåler for suveren grep. Munich tennissko er det perfekte blendet av stil og funksjonalitet, slik at spillere kan vise frem ferdighetene sine mens de ser sine beste ut.
For atleter som er engasjert i forskjellige bane-sport som basketball, volleyball og håndball, tilbyr Munich bane-sko den ideelle balansen mellom støtte og smidighet. Disse skoene har funksjoner som støtdempende mellomsåler, ankelstøttesystemer og ikke-merkende yttersåler, slik at atleter kan gjøre raske bevegelser, lande trygt og opprettholde en utmerket grep på innendørs overflater. Munich sko menn og kvinner skaper unike krav til hvert kjønn, og sikrer at skoene gir den perfekte passformen, støtten og stilen. Enten det er for intense treningsøkter eller casual stil, tilbyr Munich et variert utvalg av fottøy som passer til alle atleters preferanser og behov.
I tillegg til fottøy, produserer merket også topp-av-linjen Munich padel racket. Designet med cutting-edge teknologi og nøye håndverk, leverer disse rackettene fantastisk kraft, kontroll og manøvrerbarhet på padel-banen. Munich´s lidenskap for fremragende ytelse strekker seg utover fottøy, slik at padel-spillere kan utstyre seg med høykvalitetsracket som tar deres spill til et høyere nivå.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk