up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Munich

naisten Padel-kengät

naisten Padel-kengät

miesten Padel-kengät

miesten Padel-kengät

Mela mailat

Mela mailat

naisten tenniskengät

naisten tenniskengät

miesten tenniskengät

miesten tenniskengät

reput

reput

Osastot

Lasten Kengät

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Padel-Mailat

KAIKKI( Munich )

Munich

Munich on kuuluisa brändi, joka yhdistää urheilun ja tyylin vaivattomasti tarjoten laajan valikoiman laadukkaita urheilutuotteita, jotka on suunniteltu suorituskyvylle ja muodin tietoisille henkilöille. Rikkaan perinteen vuosikymmenten ajan Munich on tullut synonyymiksi innovaatioille, mukavuudelle ja kestävyydelle urheilujalkineiden ja -laitteiden maailmassa. Munichin matka alkoi vuonna 1939, kun Berneda-perhe perusti yrityksen Barcelonassa, Espanjassa. Aluksi erikoistuen teknisten urheilukenkien valmistukseen, Munich sai nopeasti tunnustusta sitoutumisestaan laatuun.
Vuosien mittaan brändi laajensi tuotevalikoimaansa tarjotakseen erilaisia urheilulajeja, kuten tennistä, padelia ja kenttäurheilua, ansainten luottamuksen ja lojaalisuuden urheilijoilta ympäri maailmaa. Munich on brändi, joka on vakiinnuttanut asemansa maailman urheilujalkineiden ja -laitteiden johtavana nimenä. Painottaen suorituskykyä, tyyliä ja kestävyyttä, Munich jatkaa innovoimista ja tarjoamalla urheilijoille työkaluja, jotka ovat tarpeen onnistuakseen omalla urheilulajillaan. Olipa kyse padelsandaaleista, tenniskengistä, kenttäkenkien tai raketeista, Munich pysyy edelleen johtavana yhdistäessään urheilun ja muodin.

Munich täydentää urheilun tyylillä

Munichin padelsandaalit ovat todiste brändin sitoutumisesta luodakseen kenkiä, jotka parantavat suorituskykyä kentällä. Käsityönä valmistetuilla ja edistyksellisillä teknologioilla varustetuilla kengillä voidaan tarjota optimaalinen pito, vakautta ja mukavuutta padelin pelaajille. Hengittävien materiaalien, tukevien välipohjien ja strategisten pitopatternien yhdistelmä takaa, että pelaajat voivat liikkua nopeasti ja luottavaisin mielin. Suunniteltu täyttämään tennispelaajien vaatimukset, Munichin tenniskengät tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn kentällä. Näissä kengissä on vahvistetut varvasosat kestävyyden varmistamiseksi, pehmustetut välipohjat lisämukavuuden tarjoamiseksi ja monisuuntaiset ulkopohjat täydellisen pitävyyden takaamiseksi. Munichin tenniskengät ovat täydellinen sekoitus tyyliä ja toiminnallisuutta, jotka mahdollistavat pelaajien osoittavan taitonsa ja näyttävän parhaalta.
Urheilijoille, jotka harjoittavat erilaisia kenttäurheilulajeja kuten koripalloa, sulkapalloa ja käsipalloa, Munichin kenttäkengät tarjoavat täydellisen tukeen ja joustavuuden tasapainon. Näissä kengissä on iskunvaimennusvälipohjat, nilkkatukijärjestelmät ja tahraamattomat ulkopohjat, jotka mahdollistavat urheilijoille tehdä nopeita liikkeitä, laskeutua turvallisesti ja pitää erinomaisen otteen sisäpinnoille. Munichin kengät miehille ja naisille luovat uniikkeja vaatimuksia jokaiselle sukupuolelle, varmistaen, että kengät tarjoavat täydellisen istuvuuden, tuen ja tyylin. Olipa kyse intensiivisistä harjoitussessioista tai rennosta tyylistä, Munich tarjoaa monipuolisen valikoiman jalkineita, jotka vastaavat kaikkien urheilijoiden mieltymyksiä ja tarpeita.
Lisäksi brändi valmistaa myös huippuluokan Munichin padelraketteja. Suunniteltu käyttäen äärimmäisen teknologian ja huolellisen käsityön taitoja, nämä raketit tarjoavat poikkeuksellisen voiman, hallinnan ja manööveröinnin padelkentällä. Munichin sitoutuminen huippuosaamiseen ulottuu jalkineiden ulkopuolelle, mahdollisten padelin pelaajien varustautumisen korkealaatuisilla raketeilla, jotka parantavat peliä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje