Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Finis

Over Finis
Finis is een gerenommeerd merk dat sinds zijn oprichting in 1993 de wereld van het zwemmen en aquatische sporten aan het revolutioneren is. Opgericht door Olympisch gouden medaillewinnaar en Stanford-afgestudeerde Pablo Morales, Finis is ontstaan uit een verlangen om zwemmers te voorzien van cutting-edge apparatuur en uitrusting om te helpen hun prestatiedoelen te bereiken. In de loop van de jaren is Finis synoniem geworden met innovatie, met het produceren van een breed scala aan hoogwaardige producten ontworpen om het zwemervaring te verbeteren voor atleten van alle niveaus, van beginners tot wereldklasseprofessionals. Finis heeft zichzelf gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van het zwemmen en aquatische sporten door consistent innovatieve, hoogwaardige producten te leveren. Finis biedt een uitgebreid assortiment aan uitrusting dat aansluit bij de behoeften van zwemmers op elk niveau. Met een toewijding aan uitmuntendheid en een toewijding aan het verbeteren van het zwemervaring, Finis blijft een vertrouwde keuze voor zwemmers die hun volle potentieel in het water willen bereiken.

Finis Innovating Aquatic Excellence

Finis is een vertrouwd naam in de wereld van het zwemmen, met een uitgebreid assortiment Finis zwemuitrusting en accessoires. Van zwemtraininghulpmiddelen tot prestatieverbeterende apparatuur, Finis biedt zwemmers de tools die ze nodig hebben om in het zwembad of open water uit te blinken. Finis zwemuitrusting is ontworpen om de slagtechniek, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Hun productlijn bevat zwemvinnen, peddels, sleeptuigjes en snorkels, allemaal ontworpen om zwemmers te helpen hun vaardigheden te verfijnen en kracht op te bouwen.
Zwemcaps zijn essentieel voor competitieve zwemmers, en Finis biedt een verscheidenheid aan caps ontworpen voor comfort en prestatie. Of je nu liever siliconen of latex hebt, Finis zwemcaps zijn gebouwd om op hun plaats te blijven, weerstand te verminderen en je haar droog te houden. Finis snorkels zijn ideaal voor zwemmers die zich willen richten op hun techniek zonder de onderbreking van het om hun hoofd draaien om te ademen. Deze snorkels zijn ontworpen voor comfort en gebruiksgemak, waardoor zwemmers in staat zijn om een gestroomlijnde positie in het water te behouden.
Duidelijk zicht is cruciaal voor zwemmers, en Finis bril bieden dat. Ze zijn geschikt voor training en wedstrijden. Finis begrijpt het belang van het bijhouden van de vooruitgang in het zwemmen. Hun zwemhorloges zijn ontworpen om gegevens te verzamelen over rondetijden, slagtellingen en andere prestatie-indicatoren. inis horloges zijn onmisbaar voor zwemmers die hun vaardigheden willen verbeteren en nieuwe persoonlijke records willen stellen. Voor zwemmers onderweg bieden Finis rugzakken een handige manier om je uitrusting naar het zwembad of strand te dragen. Deze rugzakken zijn ruim, duurzaam en uitgerust met vakken om je zwemuitrusting georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden.