Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Finis

Om Finis
Finis er et anerkjent merke som har revolusjonert verden for svømming og akvatiske idretter siden det ble grunnlagt i 1993. Grunnlagt av olympisk gullmedaljør og Stanford-alumnus Pablo Morales, Finis ble født ut av ønsket om å gi svømmere med cutting-edge utstyr og utstyr for å hjelpe dem med å oppnå sine ytelsesmål. Gjennom årene har Finis blitt synonymt med innovasjon, og produserer et bredt spekter av høykvalitetsprodukter som er designet for å forbedre svømmeopplevelsen for atleter på alle nivåer, fra nybegynnere til verdensklasseprofesjonelle. Finis har etablert seg som et ledende merke i verden av svømming og akvatiske idretter ved konsekvent å levere innovative, høykvalitetsprodukter. Finis tilbyr et komplett utvalg av utstyr som tilfredsstiller behovene til svømmere på alle nivåer. Med en forpliktelse til eksellens og en dedikasjon til å forbedre svømmeopplevelsen, Finis fortsetter å være et pålitelig valg for svømmere som ønsker å nå sitt fulle potensiale i vannet.

Finis Innovating Aquatic Excellence

Finis er et pålitelig navn i verden av svømming, og tilbyr et komplett utvalg av Finis swim-utstyr og tilbehør. Fra svømmeopplæringshjelpemidler til ytelsesforbedrende utstyr, Finis gir svømmere de verktøyene de trenger for å lykkes i bassenget eller åpent vann. Finis svømmeeutstyr er designet for å forbedre stilteknikk, styrke og utholdenhet. Deres produktlinje inkluderer svømmeblader, årer, trekkbuer og snorkel, alle håndverket for å hjelpe svømmere med å forfine sine ferdigheter og bygge styrke.
Svømmecaper er essensielle for konkurransesvømmere, og Finis tilbyr et bredt utvalg av caps designet for komfort og ytelse. Uansett om du foretrekker silikon eller lateks, Finis svømmecaps er bygget for å holde seg på plass, redusere motstand og holde håret ditt tørt. Finis snorkeler er ideelle for svømmere som ønsker å fokusere på teknikken uten avbrytelse av å måtte snu hodet for å puste. Disse snorkelene er designet for komfort og brukervennlighet, og gir svømmere muligheten til å opprettholde en streamline-posisjon i vannet.
Klar syn er avgjørende for svømmere, og Finis goggles gir nettopp det. De er egnet for trening og konkurranse. Finis forstår viktigheten av å spore fremgangen i svømming. Deres svømmeur er designet for å fange data på rundetider, slagtelling og andre ytelsesmål. Finis-klokker er uvurderlige for svømmere som ønsker å forbedre ferdighetene sine og sette nye personlige rekorder. For svømmere på farten, Finis ryggsekker gir et praktisk alternativ for å bære utstyret ditt til bassenget eller stranden. Disse ryggsekkene er romslige, slitesterke og utstyrt med kompartimenter for å holde svømmeutstyret ditt organisert og lett tilgjengelig.