Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Finis

Noin Finis
Finis on tunnettu brändi, joka on mullistanut maailmaa uintiin ja vesilajeihin vuodesta 1993 lähtien. Olimpiavoittaja ja Stanfordin yliopiston valmistunut Pablo Morales perusti Finisin halusta tarjota uintikouluille modernia varustusta ja välineitä, joiden avulla he voisivat saavuttaa tavoitteensa. Vuosien varrella Finis on tullut synonyymiksi innovaatioille, tuottaen laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, jotka parantavat uintikokemusta kaikille tasoille, aloittelijoista maailmanluokan ammattilaisiin. Finis on vakiinnuttanut asemansa johtavana brändinä uinti- ja vesilajimaailmassa tarjoamalla jatkuvasti innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita. Finis tarjoaa kattavan valikoiman varusteita, jotka vastaavat uintikoulujen tarpeisiin kaikentasoisille uintikouluille. Vankalla sitoutumisellaan laatuun ja pyrkimyksellään parantaa uintikokemusta Finis on edelleen luotettu valinta uintikouluille, jotka haluavat saavuttaa enemmän vedessä.

Finis Innovating Aquatic Excellence

Finis on luotettu nimi uinti- ja vesilajimaailmassa, tarjoten kattavan valikoiman Finis uinti varusteita ja lisätarvikkeita. Uintiharjoitustuotteista suorituskykyä parantaviin välineisiin, Finis tarjoaa uintikouluille tarvittavat työkalut täydellisen suorituksen saavuttamiseen uima-altaassa tai avovesillä. Finis uintivarusteet on suunniteltu parantamaan uintitekniikkaa, voimaa ja kestävyyttä. Tuotevalikoima sisältää uintipalat, lastat, vetouimarin ja snorkkelin, jotka on suunniteltu auttamaan uintikouluja hioa taitojaan ja vahvistamaan voimaa.
Uintikorkit ovat välttämättömiä kilpauintikouluille, ja Finis tarjoaa erilaisia korkkeja mukavuuden ja suorituskyvyn takaamiseksi. Siinä olipa kyseessä silikoni tai lateksi, Finis uintikorkit on rakennettu pysymään paikallaan, vähentämään vedon voimakkuutta ja pitämään hiukset kuivina. Finis snorkkelit ovat ihanteellisia uintikouluille, jotka haluavat keskittyä tekniikkaansa ilman häiriöitä, jotka aiheutuvat pään kääntämisestä hengittääksesi. Nämä snorkkelit on suunniteltu mukavuuden ja käytön helpottamiseksi, jotta uintikoulu voi ylläpitää aerodynaamista asentoa veteen.
Selkeä näkyvyys on uintikouluille elintärkeää, ja Finis silmälasit tarjoavat juuri sitä. Ne soveltuvat sekä harjoitteluun että kilpailuihin. Finis ymmärtää uintitulosten seurannan tärkeyden. Heidän uintikellonsa on suunniteltu tallentamaan tietoja lapuaikoista, lyöntien lukumäärästä ja muista suorituskykymetriikoista. Finis kellot ovat arvokkaita uintikouluille, jotka haluavat parantaa taitojaan ja asettaa uusia henkilökohtaisia ennätyksiä. Matkustaville uintikouluille Finis reppu tarjoaa kätevän tavan kuljettaa varusteita uimahalliin tai rantaan. Nämä reput ovat tilavia, kestäviä ja varustettuja osastoilla, jotta uintivarusteet pysyvät järjestyksessä ja helposti saatavilla.