Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Finis

Information för Finis
Finis är ett välrenommerat varumärke som revolutionerat världen av simning och vattenbaserade idrotter sedan starten 1993. Grundat av olympisk guldmedaljör och Stanford-examen Pablo Morales, Finis föddes av önskan att ge simmare med avancerad utrustning och utrustning för att hjälpa dem att uppnå sina prestandamål. Genom åren har Finis blivit synonymt med innovation och producerar ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som är utformade för att förbättra simupplevelsen för atleter på alla nivåer, från nybörjare till världsklass professionella. Finis har etablerat sig som en ledande varumärke i världen av simning och vattenbaserade idrotter genom att konsekvent leverera innovativa, högkvalitativa produkter. Finis erbjuder ett komplett sortiment av utrustning som riktar sig till simmarnas olika behov. Med ett engagemang för excellence och en dedikation till att förbättra simupplevelsen fortsätter Finis att vara ett pålitligt val för simmare som söker att nå sin fulla potential i vattnet.

Finis Innovating Aquatic Excellence

Finis är ett pålitligt namn inom simvärlden som erbjuder ett komplett sortiment av Finis simma utrustning och tillbehör. Från simträningshjälpmedel till prestanda-förbättrande utrustning ger Finis simmare med de verktyg de behöver för att excellere i bassängen eller öppet vatten. Finis simmingsutrustning är designad för att förbättra stilteknik, styrka och uthållighet. Deras produktutbud inkluderar simfötter, paddlar, dragkuddar och snorkel, alla skapade för att hjälpa simmare förfina sina färdigheter och bygga styrka.
Simhuvuden är väsentliga för tävlingssimmare, och Finis erbjuder ett sortiment av huvuden som är designade för komfort och prestanda. Oavsett om du föredrar silikon eller latex är Finis simhuvuden byggda för att sitta på plats, minska drag och hålla håret torrt. Finis snorkel är idealiska för simmare som söker att fokusera på sin teknik utan avbrottet att vända sina huvuden för att andas. Dessa snorkel är designade för komfort och användarvänlighet, vilket gör att simmare kan bibehålla en strömlinjeformad position i vattnet.
Klar syn är avgörande för simmare och Finis goggles erbjuder precis det. De är lämpliga för träning och tävling. Finis förstår vikten av att spåra framsteg i simning. Deras simklockor är designade för att fånga uppgifter om varvtider, dragräknare och andra prestandametriker. inis klockor är oslagbara för simmare som söker att förbättra sina färdigheter och sätta nya personliga rekord. För simmare på språng erbjuder Finis ryggsäckar en bekväm möjlighet att bära utrustning till bassängen eller stranden. Dessa ryggsäckar är rymliga, slitstarka och utrustade med fack för att hålla din simutrustning organiserad och lättåtkomlig.