up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Gaming

Gaming

Hitta ett brett utbud av Gaming-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Gaming

Märken i Gaming

Hur väljer man den bästa spelutrustningen?

Den bästa spelutrustningen täcker ett brett utbud av tillbehör som möss, hörlurar, bärbara datorer, tangentbord, datorer, kontroller och många fler. För att hjälpa dig välja rätt utrustning har vi listat några av de populära uppgraderingarna du kan behöva. Ta en titt;

Spelstolar

En optimal spelupplevelse och flöde kan inte uppnås utan att sitta på något bekvämt. Därför bör en högkvalitativ gamingstol väljas med omtanke och inte bara göra den bekväm att sitta under långa timmar, utan den ska också bidra till att förbättra din hållning. Idag designar många avancerade tillverkare gamingstolar med ergonomisk design och justeringsarmar och rygg som är lämpliga för gamers.

Speldatorer

Speldatorer är uttryckligen designade för spel. Varje aspekt av skrivbordet är målmedvetet byggd för att optimera din spelupplevelse. Det finns en mängd olika stilar och mönster som gör det svårt att välja rätt. Du kan dock välja vilken layout som helst som U formad, L formad eller rektangulär. Leta efter inbyggd kabelhantering av skrivbordet så att du kan organisera sladdarna i ordning. Kolla in lådorna, hyllorna för att säkerställa att de erbjuder gott om utrymme för alla dina speltillbehör.

Gamepads joysticks

Speljoysticks/kontroller har utvecklats mycket under åren. Idag är de packade med fantastiska funktioner som pekskärmar, flera knappar, pekplattor, riktningsplattor, analoga spakar och mycket mer. När du väljer en gamepad, överväg kompatibilitet med din videospelskonsol, komfort, konstruktion och användarvänlighet.

Gaming bärbara datorer

När det kommer till att välja en bärbar speldator, se till att de bärbara datorernas CPU och GPU erbjuder konsekventa bildhastigheter samtidigt som den ger rätt upplösning på din skärm. Det finns en rad funktioner som måste övervägas såsom display, batteritid, formfaktor och komponenter som kommer att driva det hela. Bestäm hur mycket RAM minne du behöver i systemet för att spela dina videospel.

Spelskärmar

Det finns många faktorer som du bör tänka på när du köper en bildskärm för spel som skärmstorlek, upplösning, uppdateringsfrekvens, svarstid, HDR, G Sync/FreeSync, ingång/utgångar, färgomfång och paneltyp. Kom ihåg att inte bara en komponent kan göra skillnad i din spelupplevelse. Om du har det bästa grafikkortet men har en långsam bildskärm med dålig skärmupplösning kan du inte njuta av den perfekta spelupplevelsen. Å andra sidan, om du har den bästa skärmen, men ett gammalt grafikkort, kan du fortfarande inte få ut det mesta av det. Tänk därför på alla aspekter och gör det bästa valet.

Spelplattor

Att välja den bästa spelplattan involverar olika aspekter som du måste överväga. Välj först det operativsystem du vill ha som måste vara kompatibelt med dina videospel. För det andra, gillar du att välja en komplett surfplatta eller en hybrid som kan dubbleras som en helt fungerande dator? Tänk sedan på RAM, GPU, diskutrymme; ljudkvalitet, vikt, skärmstorlek, skärmupplösning och batteritid är viktiga överväganden.

Mer om spel:

Det finns ett stort utbud av mönster, design och färger när det kommer till att välja spelmattor eller mattor för ditt videospelrum. För att njuta av den bästa spelupplevelsen kan en bekväm och tilltalande matta tillföra ett stort värde till din totala sittyta. Glasögon är en av de viktigaste tillbehören som spelare måste välja klokt. Spelglasögon är designade för att hjälpa till att minska ögonbelastningen och andra effekter.
Du bör inte förbise vikten av hörlurar när det kommer till att uppgradera dina speltillbehör eller utrustning. Ljudkvaliteten har stor inverkan på din totala spelupplevelse. En spelare bör också välja högkvalitativa möss och tangentbord som går bra med systemet vid streaming av tv spel. Xiaomi , Samsung , Asus , HP , Philips , Thrustmaster , LG , Dell , och MSI är välkända varumärken som erbjuder högkvalitativ spelutrustning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga