up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Garmin

Kører

Kører

Cykling

Cykling

WELLNESS

WELLNESS

udendørs ure

udendørs ure

GPS UDENDØRS

GPS UDENDØRS

MULTISPORTER / SVEMMING

MULTISPORTER / SVEMMING

Afdelinger

Belysning

Cykeldele

Elektronik

Recovery og Pleje

Reservedele

Transport & Opbevaring

Uddannelse og Konkurrence

Alle( Garmin )

Garmin

Garmin er et multinationalt mærke, der leverer fitness-sporingsværktøjer, kommunikation, information og navigationsenheder. Dette mærke blev grundlagt i 1989 og blev oprindeligt opkaldt efter dets første GPS-produkt, ProNav. Med tiden ændrede den sig og blev omdøbt til Garmin. Garmin GPS-tilbehør er meget kendt for deres førsteklasses kvalitet og avancerede funktioner.
Det har været etableret i mere end to årtier. Det betyder, at denne virksomhed ved alt om nøjagtighed. Bagefter begyndte det at producere teknologi til personlige overvågningsenheder. Og det er nu en af de førende producenter af fitness- og stilteknologi på verdensplan. Den holder også trit med avanceret kvalitet med moderne design til alle mode- og fitnessrelaterede behov. Garmin ure til mænd og Garmin ure til kvinder lad os have vores sneakers i lommen. Den har et bredt udvalg af ure, der giver alt efter forbrugernes valg.

Garmin ure til mænd og kvinder er de bedste valg

Garmin ure giver dig stil, men denne gadget giver nøjagtige resultater af din aktivitet og sundhedsniveauer på dit håndled.Ikke kun dette, men det hjælper dig også med at parre med din egen personlige certificerede træner, der fjernstyrer alle dine fitnessaktiviteter. Vælg dit løbsmål blandt de mange tilgængelige planer, og træneren og den gratis træningsplan foreslår en passende træningsplan til dig på dit vagt. På denne måde kan du bruge disse oplysninger til at højne dit træningsspil. Således pumper denne teknologiske titan den bedste oplevelse af fitness, sundhed, sysler og alle de daglige anliggender ud på den nemmeste måde ved blot at bære uret på håndleddene.

Desuden kan Garmin-ure tilpasses med forskellige gratis apps, skifte urskiver og mere i IQ Connect-butikken. Garmin-ure kan synkroniseres med din kortrute under vandreture, løb og ridning for at guide dig til langløbsaktiviteter. Det kan også tilbyde forskellige specialfremstillede aktivitetsspor for at gøre træningen nemmere.

Garmin ure har den nyeste teknologi

Det er ligegyldigt, om du træner i dit hjem eller en professionel atlet eller træner, der arbejder i et fitnesscenter, Garmin-ure til mænd og kvinder er velegnede til alle. Den bruges som Garmin bærbar GPS og er en fremragende måde at symbolisere mode på.En bred vifte af Garmin urremme inkluderer forskellige designs og farver for alle. Disse bånd er attraktive, men meget komfortable og bærbare med et antiskrid- og svedsikkert materiale. Du kan også få ekstra udskiftningsbånd til at ændre dit urs udseende, når du vil, og gøre det nyt. Så vent ikke længere og prøv dit eget Garmin-ur for at løfte din mode og fitness til et helt nyt niveau.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk