up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kypärät

Kypärät

MIESTEN VAATTEET

MIESTEN VAATTEET

Suojaukset

Suojaukset

Osastot

Kypärät

Miesten Vaatteet

Suojaukset

KAIKKI( DMD )

DMD

DMD on maailman moottoripyörävaatteiden ja -tarvikkeiden arvostettu brändi. Voimakkaan moottoripyöräilyyn juurtuneen historian ja kokemuksen kautta DMD on tullut synonyymiksi laadulle, tyylille ja innovaatioille. Sen perustamisesta lähtien DMD on pyrkinyt tarjoamaan moottoripyöräilijöille parasta varustusta kokemuksen parantamiseksi ja samalla takaamaan turvallisuuden. DMD aloitti matkansa alkuvuonna 1975, kun ryhmä moottoripyöräintoilijoita tuli yhteen jaillä yhteinen visio: luoda moottoripyörävaatteita, jotka yhdistävät uusinta suunnittelua moottoripyöräilijöiden toiveiden kanssa. Ottaen innoitusta moottoripyöräilyn kultakaudelta, he lähtivät suunnittelemaan tuotteita, jotka eivät vain heijastaneet heidän rakkauttaan moottoripyöriin, vaan myös kuvastivat ajattoman tyylin sielua. DMD on vakiinnuttanut asemansa moottoripyöräteollisuudessa, ollen sitoutunut tuottamaan laadukasta varustusta, joka yhdistää tyylin ja suorituskyvyn. Ikonisten takkien ja liivien, hanskojen, silmälasejen ja matkalaukkujen osalta DMD tarjoaa moottoripyöräilijöille kattavan tuotevalikoiman, joka täyttää heidän tarpeensa ja parantaa heidän ajokokemustaan. Voimakkaan historian ja sitoutumisen innovaatioon DMD jatkaa uusien standardien asettamista moottoripyörävaatteiden ja -tarvikkeiden alalla.
DMD on tyylin ja suorituskyvyn perintö

Brändi tarjoaa kattavan valikoiman DMD moottoripyörävaatteita, jotka vastaavat eri tyylejä ja mieltymyksiä omaavien moottoripyöräilijöiden tarpeita. Klassisista nahkatakkeista moderniin tekstiiliasuihin DMD´n vaatteiden valikoimassa yhdistyy toiminnallisuus ja muoti. DMD takki on ikoninen moottoripyörävaruste, joka edustaa brändin sitoutumista laatuun ja tyyliin. DMD takit tarjoavat täydellisen yhdistelmän kestävyyden, toiminnallisuuden ja esteettisen vaikutelman vuoksi. Olitpa sitten etsimässä vintage-henkistä nahkatakkia tai korkean suorituskyvyn tekstiilitakkia, DMD tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja jokaisen moottoripyöräilijän makuun ja vaatimuksiin. Keveämmän vaihtoehdon etsiville DMD liivit tarjoavat erinomaisen valinnan. Suunniteltu tarjoamaan liikkumisvapautta ylläpitäen suojan, DMD liivit on valmistettu tarkkuudella ja huolellisuudella. Käsien suojaaminen on moottoripyöräilijöille erittäin tärkeää, ja DMD hanskat tarjoavat erinomaista suorituskykyä. Teknisten materiaalien ja vahvistetun ompelun ansiosta DMD hanskat tarjoavat turvallisen otteen, optimaalisen hallinnan ja iskunkestävyyden. Olit sitten ajamassa kadulla tai seikkailemassa maastossa, DMD hanskat tarjoavat itseluottamusta ja suojaa, jota tarvitset. Vaihtelevien sääolosuhteiden haasteisiin vastaamiseksi DMD tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita silmälaseja. Suunniteltu tarjoamaan selkeä näkyvyys, erinomainen mukavuus ja tehokas suojaus, DMD silmälasit ovat välttämättömiä moottoripyöräilijöille. Kun olet matkalla moottoripyörällä, tarvitset luotettavia matkatavaroita. DMD matkatavarat on suunniteltu vastaamaan moottoripyörämatkailun erityistarpeisiin. DMD matkatavarat on valmistettu kestävillä materiaaleilla, älykkäillä säilytysosastoilla ja turvallisilla kiinnikkeillä. Niillä on runsaasti säilytystilaa, jotta sinun tavarasi pysyvät turvallisina ja suojattuina koko matkan ajan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje