Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Thor

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Thor
Ο Θορ είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής μοτοσικλετών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ, ειδικά μηχανών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1901. Η έδρα της βρίσκεται στο Aurora του Ιλινόις, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από την ίδρυσή της, ο Θορ κατασκεύασε μηχανές που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές και προσανατολισμένες στην απόδοση. Το 1910, η εταιρεία παρουσίασε μια μηχανή V-Twin που έγινε δημοφιλής στα επόμενα χρόνια.

Ο Θορ είναι μια κορυφαία μάρκα στον κόσμο του εξοπλισμού μοτοσικλέτας, γνωστή για τη δέσμευσή της στην ασφάλεια, την απόδοση και το στυλ. Στην καρδιά της γκάμας προϊόντων του Θορ βρίσκονται τα εξαιρετικά κράνη μοτοσικλέτας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν στους αναβάτες μοτοσικλέτας τη μέγιστη προστασία ενώ εξασφαλίζουν άνεση και αεροδυναμική εφαρμογή. Αυτά τα κράνη διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, κάνοντάς τα μια από τις κορυφαίες επιλογές για τους αναβάτες μοτοσικλέτας που αναζητούν την ιδανική ισορροπία μεταξύ ασφάλειας και στυλ.

Συμπληρώνοντας τα κράνη τους, ο Θορ προσφέρει μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού μοτοσικλέτας που καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες των αναβατών μοτοσικλέτας. Από ανθεκτικές μοτοσικλετιστικές μπότες που προσφέρουν εξαιρετικό κράτημα και αντοχή, έως μοδάτα παντελόνια μοτοσικλέτας που συνδυάζουν άψογα την εμφάνιση και την λειτουργικότητα, ο Θορ έχει δημιουργήσει εξοπλισμό που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα. Η αφοσίωση της μάρκας στην ποιότητα εκτείνεται και στα γάντια μοτοσικλέτας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ασφαλές κράτημα και βελτιωμένο έλεγχο ενώ προστατεύουν τα χέρια του αναβάτη.
Για τους αναβάτες μοτοσικλέτας που δίνουν προτεραιότητα στην ευκολία και τη λειτουργικότητα, ο Θορ παρουσιάζει μια συλλογή μοτοσικλετιστικών σακιδίων που συνδυάζουν την πρακτικότητα με ένα μοντέρνο σχεδιασμό. Αυτά τα σακίδια είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν στις δυσκολίες του δρόμου ενώ προσφέρουν αρκετό χώρο αποθήκευσης για τα απαραίτητα. Ο Θορ κατανοεί ότι η κατάλληλη ένδυση είναι ζωτικής σημασίας για την άνεση του αναβάτη, και η γκάμα ρούχων του για μοτοσικλετιστές αντικατοπτρίζει αυτήν την κατανόηση. Ειδικά σχεδιασμένα για προστασία και στυλ, τα ρούχα του Θορ εξασφαλίζουν ότι οι αναβάτες μοτοσικλέτας θα δείχνουν καλά και θα αισθάνονται τέλεια πάνω στα ποδήλατά τους.
Η δέσμευση του Θορ στην καινοτομία και την ασφάλεια το ξεχωρίζει στον ανταγωνιστικό κόσμο του εξοπλισμού μοτοσικλέτας. Είτε είστε έμπειρος αναβάτης είτε νέος στο χώρο, τα προϊόντα του Θορ καλύπτουν τις ανάγκες όλων των αναβατών μοτοσικλέτας, προσφέροντας αίσθηση αυτοπεποίθησης και ασφάλειας στον ανοιχτό δρόμο. Με εστίαση στην ποιότητα και αφοσίωση στην ικανοποίηση των μεταβαλλόμενων αναγκών των αναβατών μοτοσικλέτας, ο Θορ έχει κατακτήσει τη θέση του προορισμού για τους λάτρεις των μοτοσικλετών που αναζητούν υψηλής απόδοσης εξοπλισμό