Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Polar

Polar
Σχετικά με Polar
Η Polar είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο ως μία μάρκα που κατασκευάζει λύσεις εφαρμογής αθλητικής και διατήρησης φυσικής κατάστασης. Η Polar ιδρύθηκε το 1977 και από τότε αναπτύσσει συσκευές παρακολούθησης φυσικής κατάστασης και μετρήσεων καρδιακής ροής που βοηθούν τους ειδικούς φυσικής κατάστασης, τους αθλητές και τους επαγγελματίες παίκτες να βελτιστοποιήσουν και να παρακολουθήσουν τις φυσικές τους δραστηριότητες και τις άσκησης τους. Στην εισαγωγική γραμμή της δημιουργίας, η Polar παρέχει μια μεγάλη συλλογή προϊόντων που περιλαμβάνουν θηρευτικά GPS, πλατφόρμες διαχείρισης, μετρητές καρδιακής ροής και συσκευές παρακολούθησης δραστηριότητας. Οι τεχνολογίες μετρήσεων καρδιακής ροής της μάρκας είναι γνωστές για την αξιοπιστία, την ανάκτηση και την ακρίβεια τους. Επίσης, παρέχει άμεσα ενδείξεις σχετικά με την εκπαίδευση με την τριχωτή υγεία συνολικά. Τα προϊόντα αναπτύσσονται και σχεδιάζονται για διαφορετικές διαιτητικές αθλητικές δραστηριότητες. Τα προϊόντα αποτελούν την καλύτερη επιλογή για το ποδήλατο, τον τρέξιμο, το κολύμπι και πολλές άλλες δραστηριότητες. Η τεχνολογία GPS που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των θηρευτικών επιτρέπει την ακριβή παρακολούθηση των αποστάσεων, της ταχύτητας και των διαδρομών. Οι ιδιότητες διαχείρισης παρέχουν καθοδηγήσεις εκπαίδευσης και αναφορές και βοηθούν τους χρήστες να επιτύχουν τους στόχους τους σε φυσική κατάσταση. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα προϊόντα από το κατάστημα Runnerinn.
Συλλογή ρολογιών και συσκευών φυσικής κατάστασης της Polar

Τα ρολόγια Polar έχουν προηγμένες τεχνολογίες μετρήσεων καρδιακής ροής, η οποία επιτρέπει στους ανθρώπους να εντοπίσουν την καρδιακή ροή τους σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια των άσκησης και των καθημερινών δραστηριοτήτων τους. Αυτά τα ρολόγια είναι γνωστά για τις προηγμένες ιδιότητές τους, την ακρίβεια και τις δυνατότητες παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης. Το Polar Pacer έχει δομημένες προγράμματα εκπαίδευσης και άσκησης που δημιουργήθηκαν για να βοηθήσουν τους χρήστες να βελτιώνουν τις δεξιότητές τους στην ρυθμιστική ροή και την ευεξία τους. Το Pacer μπορεί να συγχρονιστεί με τα κινητά τηλέφωνα και τις εφαρμογές φυσικής κατάστασης, επιτρέποντάς τους χρήστες να ελέγχουν και