up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Polar

OUTDOOR

OUTDOOR

Rennen

Rennen

Fitness

Fitness

Wielersport

Wielersport

Sensoren

Sensoren

accessoires

accessoires

Categorieën

Electronica

Alles( Polar )

Polar

Polar wordt wereldwijd erkend als een merk dat draagbare sport- en fitnessprestatieoplossingen ontwikkelt. Sinds 1977 ontwikkelt Polar fitness-trackers en hartslagmonitors die fitnessprofessionals, atleten en professionele spelers helpen hun fysieke activiteiten en workouts te optimaliseren en te monitoren.
Aan de vooravond van de creatie biedt Polar een uitgebreide collectie producten met GPS-sporthorloges, coachingplatforms, hartslagmonitors en activitytrackers. De hartslagmonitortechnologieën van het merk staan bekend om hun betrouwbaarheid, herstel en nauwkeurigheid. Het biedt ook realtime inzichten in training met algemene cardiovasculaire gezondheid.
De producten zijn ontwikkeld en ontworpen voor verschillende sportdisciplines. De producten zijn het beste voor fietsen, hardlopen, zwemmen en vele andere activiteiten. De GPS-technologie die wordt gebruikt bij het fabriceren van horloges, stelt je in staat om afstanden, tempo's en routes nauwkeurig te volgen. De coaching-kwaliteiten bieden trainingseisen en rapporten en helpen gebruikers om hun fitnessdoelen te bereiken. U kunt deze producten kopen in de Runnerinn-winkel.

Polar collectie van horloges en fitnessapparaten

Polar horloges hebben een precieze hartslagmonitortechnologie, waardoor mensen hun hartslag tijdens oefeningen en dagelijkse activiteiten in realtime kunnen traceren. Deze horloges staan bekend om hun geavanceerde eigenschappen, nauwkeurigheid en fitness tracking-capaciteiten. Polar Pacer heeft gestructureerde trainingsprogramma's en workouts ontworpen om gebruikers te helpen hun pacing-vaardigheden en welzijn geleidelijk te verbeteren. De Pacer kon met smartphones en fitness-apps synchroniseren, waardoor mensen hun pacing-gegevens over de tijd kunnen controleren en onderzoeken. Polar Pacer Pro biedt heldere inzichten in pacing-systemen, prestatietrends en plaatsen voor verbetering om gebruikers hun training te vergemakkelijken. Het apparaat voldoet aan de trainingsvereisten, terwijl het tegelijkertijd licht en comfortabel om te dragen is.
Het Polar Pacer-horloge ondersteunt activiteiten of races van lange duur en heeft een lange batterijduur bij lange workouts. Dit horloge is ideaal voor buitenactiviteiten, met waterdichte functies. Deze functie helpt gebruikers bij het volgen van verschillende sporten.
Polar Ignite biedt verschillende sportprofielen, waardoor precieze tracking en gegevensverzameling mogelijk zijn voor gedetailleerde activiteiten. Het heeft een kleurentouchscreen-interface voor eenvoudige navigatie en interactie. Polar sensoren zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren. Ze koppelen meestal aan uw apparaat met minimale ontwerp, waardoor u zich kunt concentreren op uw workout. Ze gebruiken draadloze connectiviteit om te verbinden met uw fitnesshorloge of apparaat.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden