up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Polar

OUTDOOR

OUTDOOR

Juoksemassa

Juoksemassa

Fitness

Fitness

Pyöräily

Pyöräily

Anturit

Anturit

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Elektroniikka

KAIKKI( Polar )

Polar

Polar tunnetaan maailmanlaajuisesti valmistajana, joka tarjoaa käyttökelpoisia urheilu- ja hyvinvointisuoritusratkaisuja. Vuonna 1977 perustettu Polar on kehittänyt urheiluseurantalaitteita ja sydämen sykemittareita, joiden avulla urheiluasiantuntijat, urheilijat ja ammattilaispelaajat voivat optimoida ja seurata fyysisiä toimintojaan ja harjoituksiaan.
Kärjessä luomassa, Polar tarjoaa laajan tuotesarjan, joka sisältää GPS-urheilukelloja, valmentajapohjia, sykemittareita ja aktiivisuusseurantalaitteita. Tämän merkin sykemittausteknologiat ovat tunnettuja luotettavuudestaan, palautumisesta ja tarkkuudesta. Se tarjoaa myös reaaliaikaisia tietoja liikuntatreeneihin ja yleiseen sydänterveyteen.
Tuotteita on kehitetty ja suunniteltu eri lajeille. Nämä tuotteet sopivat erinomaisesti pyöräilyyn, juoksuun, uimiseen ja moniin muihin toimintoihin. Käytetty GPS-teknologia sallii etäisyyden, vauhdin ja reittien tarkan seurannan. Valmennustoiminnot tarjoavat harjoitteluohjeita ja raportteja auttaakseen käyttäjiä saavuttamaan terveys- ja hyvinvointitavoitteensa. Voit ostaa näitä tuotteita Runnerinn-kaupasta.

Polarin kellojen ja hyvinvointilaitteiden kokoelma

Polar-kellot ovat tarkkoja sykemittausteknologioita, jotka mahdollistavat sydämen sykkeen reaaliaikaisen seurannan harjoitusten ja päivittäisten toimintojen aikana. Nämä kellot ovat tunnettuja edistyneistä ominaisuuksistaan, tarkkuudestaan ja liikuntaseurannan kyvyistään. Polar Pacer sisältää rakenteellisia harjoitteluohjelmia ja harjoituksia, jotka auttavat käyttäjiä vähitellen parantamaan vauhditustaitojaan ja hyvinvointitasoaan. Pacer voi synkronoida älypuhelimen ja kuntosovellusten kanssa, mikä mahdollistaa vauhditustietojen tarkastelun ajan myötä. Polar Pacer Pro tarjoaa selkeitä näkemyksiä vauhditusjärjestelmiin, suorituskykytrendeihin ja parantamispaikkoihin, jotta käyttäjät voivat selventää harjoitteluaan. Laite täyttää harjoitusvaatimukset samalla pysyen kevyenä ja mukavana käyttää.
Polar Pacer -kello tukee pitkäkestoisia toimintoja tai kilpailuja ja sillä on pitkä akunkesto pitkien harjoitusten aikana. Tämä kello on erinomainen ulkoiluaktiviteetteihin, sillä se on vettähylkivä. Tämä ominaisuus auttaa käyttäjiä seuraamaan heitä eri lajien pelatessa.
Polar Ignite tarjoaa erilaisia urheiluprofiileja, mikä mahdollistaa tarkan seurannan ja tiedonkeruun yksityiskohtaisille toiminnoille. Siinä on värikäs kosketusnäyttöliittymä helpottamaan navigoimista ja vuorovaikutusta. Polar-sensorit ovat käyttäjäystävällisiä ja helppoja asentaa. Ne yleensä yhdistetään laitteeseen pienellä suunnittelulla, mikä antaa sinun keskittyä harjoitukseesi. Niiden avulla voit käyttää langatonta yhteyttä liikuntakellon tai laitteen kanssa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje