up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Polar

OUTDOOR

OUTDOOR

Løb

Løb

Fitness

Fitness

Cykling

Cykling

Sensorer

Sensorer

tilbehør

tilbehør

Afdelinger

Elektronik

Alle( Polar )

Polar

Polar er anerkendt globalt som et brand, der fremstiller bærbare sports- og fitnesspræstationsløsninger. Grundlagt i 1977 har Polar udviklet fitness-tracking og hjertefrekvensmonitoreringsenheder, der hjælper fitness eksperter, atleter og professionelle spillere med at optimere og overvåge deres fysiske aktiviteter og træninger.
På frontlinjen af oprettelsen tilbyder Polar et stort udvalg af produkter, der indeholder GPS-sportsure, coaching platforme, hjertefrekvensmonitorer og aktivitetstrackere. Brandets hjertefrekvens-monitoreringsteknologier er kendt for deres pålidelighed, restitution og nøjagtighed. Det tilbyder også realtidsindsigter i træning med det overordnede kardiovaskulære helbred.
Produkterne er udviklet og designet til forskellige sportsgrene. Produkterne er bedst til cykling, løb, svømning og mange andre aktiviteter. Den GPS-teknologi, der anvendes ved fremstilling af ure, giver dig mulighed for nøjagtigt at spore afstande, tempo og ruter. Coaching kvaliteter tilbyder træningsvejledning og rapporter og hjælper brugerne med at nå deres fitnessmål. Du kan købe disse produkter fra Runnerinn butikken.

Polars kollektion af ure og fitness-enheder

Polar-ure har præcis hjertefrekvensmonitorerings-teknologi, der gør det muligt for folk at spore deres hjertefrekvens i realtid under øvelser og daglige aktiviteter. Disse ure er berømte for deres avancerede egenskaber, nøjagtighed og fitness-tracking-funktionalitet. Polar Pacer har strukturerede træningsprogrammer og træninger skabt for at hjælpe brugerne med at forbedre deres pacing-færdigheder og velvære gradvist. Pacer kan synkroniseres med smartphones og fitness-apps, der gør det muligt for folk at tjekke og undersøge deres pacing-data over tid. Polar Pacer Pro tilbyder klare indsigter i pacing-systemer, præstationsmønstre og muligheder for forbedringer for at give brugerne mulighed for at rydde deres træning. Enheden opfylder træningskrav, mens den er let og behagelig at bære.
The Polar Pacer-uret understøtter langsigtede aktiviteter eller løb og har lang batterilevetid under lange træningssessioner. Dette ur er ideelt til udendørs aktiviteter, der har vandtæthedsfunktioner. Denne funktion hjælper brugerne med at spore dem, mens de spiller forskellige sportsgrene.
Polar Ignite tilbyder forskellige sportsprofiler, der giver nøjagtig sporing og dataindsamling til detaljerede aktiviteter. Den har et farve-touchscreen-interface til nem navigation og interaktion. Polarsensorer er brugervenlige og lette at opsætte. De forbinder normalt til din enhed med et minimalistisk design, der giver dig mulighed for at fokusere på din træning. De bruger trådløs forbindelse til at oprette forbindelse til dit fitnessur eller din enhed.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk