up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Polar

OUTDOOR

OUTDOOR

Løping

Løping

Fitness

Fitness

Sykling

Sykling

Sensorer

Sensorer

tilbehør

tilbehør

Avdelinger

Elektronikk

Allt( Polar )

Polar

Å lytte til kroppen vår er én ting, men å forstå hva den forteller oss er en helt annen. Polar hjelper deg å forstå essensen av din egen trening. For å gjøre dette er det basert på en kombinasjon av spesialisering innen sport, fysiologi og elektronikk på den ene siden, og en dyp forståelse av idrettsutøverens behov på den andre. Siden 1977 har Polar vært nyskapende og utviklet hjertefrekvensmålere med høyeste nøyaktighet.

Polar-klokke for menn og kvinner tilbyr et GPS-system som hjelper deg med å finne deg selv når du trener utendørsaktiviteter, slik at du kan nyte opplevelsen til det fulle. Hver modell tilbyr ulike personaliserte funksjoner, og kan også brukes til daglig aktivitet og gi et vell av helse- og omsorgsdata som vil være nyttige for deg. I stedet er klokkemodellene Polar Pacer og Polar Pacer Pro sportsmodeller spesialisert på løping med maksimal innovasjon, de har en ytelsestestfunksjon og mye mer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk