up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Polar

OUTDOOR

OUTDOOR

Löpning

Löpning

Kondition

Kondition

Cykling

Cykling

Sensorer

Sensorer

Tillbehör

Tillbehör

Kategorier

Elektronik

Allt( Polar )

Polar

Polar är världskänt som ett märke som tillverkar bärbara sport- och träningsprestandalösningar. Sedan år 1977 har Polar utvecklat träningsspårning och hjärtfrekvensmätare som hjälper träningsexperter, idrottare och professionella spelare att optimera och övervaka deras fysiska aktiviteter och träningar.
I första linjen av skapelsen erbjuder Polar ett stort utbud av produkter som innehåller GPS-sportklockor, coachningsplattformar, hjärtfrekvensmätare och aktivitetstrackers. Varumärkets hjärtfrekvensovervakningstekniker är välkända för sin tillförlitlighet, återhämtning och precision. Det erbjuder också realtidsinsikter i träning med övergripande kardiovaskulär hälsa.
Produkterna är utvecklade och designade för olika sportgrenar. De är bäst för cykling, löpning, simning och många andra aktiviteter. Den GPS-teknik som används för tillverkning av klockor låter dig spåra avstånd, fart och rutter noggrant. Coaching-kvaliteterna erbjuder träningsvägledning och rapporter och hjälper användare att uppnå sina fitnessmål. Du kan köpa dessa produkter från Runnerinn-butiken.

Polars kollektion av klockor och fitnessenheter

Polars klockor har exakt teknik för hjärtfrekvensovervakning som gör att människor kan spåra sitt hjärta i realtid under träningar och dagliga aktiviteter. Dessa klockor är kända för sina avancerade attribut, precision och träningsspårningsfunktioner. Polar Pacer har strukturerade träningsprogram och träningar som är utformade för att hjälpa användare att långsamt förbättra sina pacingfärdigheter och välbefinnande. Pacer kan synkroniseras med smartphones och träningsappar, vilket låter användarna att kontrollera och granska sina pacingdata över tiden. Polar Pacer Pro erbjuder tydliga insikter om pacing-system, prestandatrender och förbättringsområden för att låta användare förbättra sin träning. Polar Pacer-klockan stöder långvariga aktiviteter eller lopp och har lång batteritid under långa träningar. Denna klocka är idealisk för utomhusaktiviteter med vattentäta egenskaper. Denna funktion hjälper användarna att spåra dem när de spelar olika sporter.
Polar Ignite erbjuder olika sportprofiler, vilket möjliggör precis spårning och datainsamling för detaljerade aktiviteter. Den har en färgskärm för enkel navigering och interaktion. Polarsensorer är användarvänliga och lätta att installera. De ansluter vanligtvis till din enhet med minimal design, vilket gör att du kan fokusera på din träning. De använder trådlös anslutning för att ansluta till din träningsklocka eller enhet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga