Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Asics

Asics
Noin Asics
Asics on johtava monikansallinen japanilainen merkki, joka valmistaa huippulaatuisia urheilukenkiä ja vaatteita. Se syntyi vuonna 1949. Hän aloitti Asicsin toisen maailmansodan jälkeen antaakseen japanilaisille nuorille toivoa rakentaa uusia elämänsä uudella hengellä. Hänen nimensä on peräisin latinankielisestä lauseesta ´´Anima Sana In Corpore Sano´´, joka ilmaisee, miten hän haluaa ihmisten elävän onnellisina ja terveinä. Näiden arvokkaiden toimintojen avulla he voivat tuoda uutta toivoa nousta uudelleen ja tehdä maailmasta entistä parempi paikka kuin koskaan aiemmin innostuksen voimin.
Asics aloitti ensimmäisenä koripallokenkien mullistamisen. Monien innovaatioiden ja edistyneiden teknologioiden jälkeen Asics onnistui onnistuneesti tullessaan voimayhtiöksi tarjoten näitä kenkiä. Merkki on tullut edelläkävijäksi tarjotessaan lukemattomia urheilujalkineita lähes jokaiseen urheilulajiin. Jatkuva muutos ja parannukset suunnittelussa ja teknologiassa tekevät kenkäkokoelmasta parhaan valinnan urheilijoille ympäri maailmaa. Kenkien innovaatio modernin ajan tarpeisiin voittaa kuluttajien luottamuksen.

Valitse oikeat tenniskengät Asicsilta

Asics-tenniskengät ovat synonyymi laadulle ja mukavuudelle. Voit valita parhaat Asics-tenniskengät Smashinniltä, koska tennispelaajalta tarvitaan huippulaatuisia kenkiä pelatessaan kovalla alustalla. Kun haluamme parhaat tenniskengät, ensimmäinen nimi, joka tulee mieleen, on Asics sen edistyneiden ominaisuuksien ansiosta. Luotettu ammattilaisten tennispelaajien toimesta, Asicsin miesten tenniskengät antavat sinulle luottamuksen, jonka haluat pelatessasi. Niitä on valmistettu oikealla tarttumalla antaakseen jalkoillesi lisätukea hyppiessäsi. Ne ovat kevyitä ja niissä on edistynyt gel-tekniikka, joka estää iskun vastaanottamisen kun juokset ja hyppäät nopeasti pintaan.
Asicsin naisten tenniskengät ovat myös saatavilla laajassa valikoimassa auttaakseen sinua valitsemaan oikean. Ylimääräinen tyynytys ja hengittävä siluetti, joka on käytetty näiden kenkien valmistamiseen, tekee niistä erittäin mukavia. Gel-tekniikka tekee myös niistä parhaita tapaturmien estämisessä nopeista hyppyistä. Näin he voivat helposti lisätä itseluottamustasoaan ja parantaa suoritustasoaan kokonaan uudelle tasolle. Asics-kenkät ovat laadukkaita ja mukavia, ja niiden innovatiiviset, modernit muodot ja kirkkaat värit tekevät niistä erottuvia.
Asics-kenttäkengät on erityisesti suunniteltu toimimaan kovilla alustoilla, kuten tenniksessä, koripallossa, pickleballissa ja muissa. Lisätyynytyksensä ja innovatiivisen gel-tekniikkansa ansiosta pelaaja saa oikean tuen ja tarttumisen. Kenttäkengät auttavat tarjoamaan suuren vakauden ja ovat hyviä estämään mahdollisia loukkaantumisia nopeista sivuttain liikuttamisista ja nopeista hyppyistä.