up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Asics

Tenniskengät

Tenniskengät

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Lasten kengät

Lasten kengät

Padel-kengät

Padel-kengät

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

KAIKKI( Asics )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Asics

Asics on johtava monikansallinen japanilainen merkki, joka valmistaa korkealaatuisia urheilukenkiä ja -vaatteita. Kihachiro Onitsuka on tämän vuonna 1949 alkaneen brändin perustaja. Hän perusti Asicsin toisen maailmansodan jälkeen antaakseen toivoa japanilaisille nuorille rakentaa elämäänsä uudella hengellä. Hänen nimensä on johdettu latinalaisesta lauseesta "Anima Sana In Corpore Sano", joka ilmaisee, kuinka hän haluaa ihmisten elävän onnellisia ja terveitä. Näiden terveellisten toimintojen avulla he voivat tuoda uutta toivoa nousta uudelleen ja tehdä maailmasta paljon parempi paikka kuin koskaan innostuneena.


Asics aloittaa ensin koripallokenkien vallankumouksen tekemisellä. Monien innovaatioiden ja kehittyneiden tekniikoiden jälkeen Asicsista tuli menestyksekkäästi voimanpesä tarjoamalla näitä kenkiä. Brändistä on tullut edelläkävijä tarjotessaan lukemattomia urheilujalkineita lähes kaikkiin urheilulajeihin. Jatkuvat muutokset ja parannukset suunnittelussa ja tekniikassa tekevät kenkäkokoelmasta parhaan valinnan urheilijoille ympäri maailmaa. Jalkineiden innovaatio nykyajan tarpeiden mukaan voittaa kuluttajien luottamuksen.Valitse oikeat tenniskengät AsicsiltaAsics-tenniskengät ovat synonyymejä laadulle ja mukavuudelle. Voit valita parhaat Asics-tenniskengät Smashinnista , sillä tennispelaaja tarvitsee huippulaadukkaita kenkiä pelatakseen kovalla kenttäpinnalla. Kun haluamme parhaat tenniskengät, tulee ensimmäisenä mieleen nimi Asics sen edistyneiden ominaisuuksien vuoksi. Ammattitennispelaajien luottama Asics miesten tenniskengät antavat sinulle haluamaasi itsevarmuutta pelatessasi. Niissä on täydellinen ote, joka antaa jaloillesi lisätukea hyppääessäsi. Ne ovat kevyitä ja niissä on edistynyt geelitekniikka, joka kestää iskuja juoksu- ja hyppyvaiheessa nopeasti.
Naisten Asics-tenniskenkiä on myös laaja valikoima, jotta voit valita oikean. Näiden kenkien valmistuksessa käytetty ylimääräinen pehmustus ja hengittävä siluetti teki niistä erittäin mukavia. Geeliteknologia tekee niistä myös parhaita estämään äkillisten korkeushyppyjen aiheuttamia vammoja. Siten he voivat helposti lisätä itseluottamustasoaan ja parantaa suorituskykyään aivan uudelle tasolle. Asics-kengät ovat laadukkaita ja mukavia, ja niiden innovatiivinen, moderni muotoilu ja kirkkaat värit tekevät niistä erottuvan.

Asics-kenttäkengät on suunniteltu erityisesti toimimaan kovilla kenttäpinnoilla, kuten tennis, koripallo, pickleball ja monet muut. Sen lisävaimennus ja innovatiivinen geeliteknologia antavat pelaajalle oikean tuen ja otteen. Kenkäkengät antavat suuren vakauden ja kestävät hyvin mahdollisia vammoja nopeasta puolelta toiselle liikkeelle ja nopeasta hyppäämisestä.


clouse menu Sulje