up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Asics

Tennissko

Tennissko

Mandetøj

Mandetøj

Børnesko

Børnesko

Padel Sko

Padel Sko

Dametøj

Dametøj

tilbehør

tilbehør

Afdelinger

Børnesko

Børnetøj

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Alle( Asics )

Asics

Asics er en førende multinational japansk mærke, der producerer luksus kvalitet sports-sko og tøj. Det blev født i 1949. Han startede Asics efter 2. verdenskrig for at give håb til den japanske ungdom til at genskabe deres liv med en ny ånd. Hans navn stammer fra den latinske sætning ´´Anima Sana In Corpore Sano´´, som udtrykker, hvordan han ønsker, at folk skal leve lykkelige og sunde liv. Med disse ædle aktiviteter kan de bringe nyt håb til at rejse sig igen og gøre verden til et meget bedre sted end nogensinde før med entusiasme.
Asics begyndte først med at gøre revolution i basketballsko. Efter mange innovationer og avancerede teknologier, Asics succesfuldt blev en magtfaktor ved at tilbyde disse sko. Mærket er blevet en pioner ved at tilbyde utallige sports-sko muligheder for stort set alle sportsgrene. Konstante ændringer og forbedringer i design og teknologi gør sko-samlingen det bedste valg for atletikområdet verden over. Innovationen af fodtøj efter behov for den moderne tid vinde tilliden fra sine kunder.

Vælg de rigtige tennissko hos Asics

Asics tennissko er synonym med kvalitet og komfort. Du kan vælge de bedste Asics tennissko hos Smashinn, da en tennisspiller har brug for topkvalitets sko til at spille på en hård bane overflade. Når vi ønsker de bedste tennissko, er det første navn, der kommer i tankerne Asics på grund af sine avancerede funktioner. Stol på professionelle tennisspillere, Asics mænds tennissko giver dig den tillid, du ønsker, mens du spiller. De er lavet med det perfekte greb for at give dine fødder ekstra støtte, når du hopper. De er lette og har avanceret gel-teknologi til at modstå stød, når du løber og hopper hurtigt på overfladen.Asics kvinders tennissko kommer også i et bredt udvalg for at hjælpe dig med at vælge den rigtige. Den ekstra polstring og åndbar silhuet, der anvendes ved fremstilling af disse sko, gjorde dem super komfortable. Gel-teknologien gør dem også til de bedste for at forhindre skader fra pludselige høje hoppe. Således kan de let booste deres selvtillid og øge deres præstationer til et helt nyt niveau. Asics sko er af høj kvalitet og komfortable, og deres innovative, moderne design og lyse farver gør dem skille sig ud. Asics dommer sko er specielt designet til at udføre på hård bane overflader som tennis, basketball, pickleball og mere. Dens ekstra polstring og innovative gel-teknologi giver spilleren den rigtige støtte og greb. Dommer sko hjælper med at give stor stabilitet og er gode til at modstå potentiel skade fra hurtige side-til-side bevægelse og hurtig hoppe.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk