up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Asics

Tennis skor

Tennis skor

Herrkläder

Herrkläder

Barnskor

Barnskor

Padel skor

Padel skor

Damkläder

Damkläder

Tillbehör

Tillbehör

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Allt( Asics )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Asics

Asics är ett ledande multinationellt japanskt varumärke som tillverkar sportskor och kläder av högsta kvalitet. Kihachiro Onitsuka är grundaren av detta varumärke som startade 1949. Han startade Asics efter andra världskriget för att ge hopp till den japanska ungdomen att återuppbygga sina liv med en ny anda. Hans namn kommer från den latinska frasen ´´Anima Sana In Corpore Sano´´, som uttrycker hur han vill att människor ska leva lyckliga och hälsosamma liv. Med dessa hälsosamma aktiviteter kan de ge nytt hopp för att komma upp igen och göra världen till en mycket bättre plats än någonsin tidigare med entusiasm.
Asics börjar först med att göra en revolution inom basketskor. Efter många innovationer och avancerad teknik blev Asics framgångsrikt ett kraftpaket genom att erbjuda dessa skor. Varumärket har blivit en pionjär när det gäller att erbjuda otaliga atletiska skoalternativ för nästan alla sporter. Ständiga förändringar och förbättringar i design och teknik gör skokollektionen till det bästa valet för idrottare runt om i världen. Innovationen av skor enligt den moderna erans behov vinner konsumenternas förtroende.

Välj rätt tennisskor hos Asics

Asics tennisskor är synonymt med kvalitet och komfort. Du kan välja de bästa Asics tennisskorna hos Smashinn , eftersom en tennisspelare behöver skor av högsta kvalitet för att kunna spela på en hård yta. När vi vill ha de bästa tennisskorna är det första namnet som kommer att tänka på Asics på grund av dess avancerade funktioner. Pålitliga av professionella tennisspelare , Asics herrtennisskor ger dig det självförtroende du vill ha när du spelar. De är gjorda med det perfekta greppet för att ge dina fötter extra stöd när du hoppar. De är lätta och har avancerad gelteknologi för att motstå stötar när du springer och hoppar snabbt på ytan.
Asics damtennisskor finns också i ett brett sortiment för att hjälpa dig att välja rätt. Den extra dämpningen och silhuetten som andas för att göra dessa skor gjorde dem superbekväma. Gelteknologin gör dem också till de bästa för att förhindra skador från plötsliga höga hopp. Således kan de enkelt höja sitt självförtroende och höja sin prestation till en helt ny nivå. Asics skor är av hög kvalitet och bekväma, och deras innovativa, moderna design och ljusa färger gör att de sticker ut.
Asics domstolskor är speciellt designade för att prestera på hårda ytor som tennis, basket, pickleball och mer. Dess extra dämpning och innovativa gelteknologi ger spelaren rätt stöd och grepp. Court skor hjälper till att ge stor stabilitet och är bra på att motstå potentiella skador från snabba sida till sida-rörelser och snabba hopp.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga