Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Asics

Asics
Information för Asics
Asics är en ledande multinationell japansk varumärke som tillverkar premiumkvalitets sportskor och kläder. Det föddes 1949. Han startade Asics efter andra världskriget för att ge hopp till den japanska ungdomen att återuppbygga sina liv med en ny anda. Hans namn härrör från den latinska frasen "Anima Sana In Corpore Sano", som uttrycker hur han vill att människor ska leva glada och hälsosamma liv. Genom dessa hälsosamma aktiviteter kan de ge nytt hopp att stiga upp igen och göra världen mycket bättre än tidigare med entusiasm.
Asics började först med att göra en revolution i basket skor. Efter många innovationer och avancerad teknik, Asics lyckades bli en maktfaktor genom att erbjuda dessa skor. Varumärket har blivit en pionjär när det gäller att erbjuda otaliga atletiska skovalternativ för nästan alla sporter. Konstanta ändringar och förbättringar i design och teknik gör skokollektionen till det bästa valet för atleter världen över. Innovationen av skor enligt de moderna tidsålderns behov vinner förtroendet hos sina konsumenter.

Välj rätt tennis skor hos Asics

Asics tennis skor är synonymt med kvalitet och komfort. Du kan välja de bästa Asics tennis skorna hos Smashinn, eftersom en tennisspelare behöver skor av högsta kvalitet för att spela på en hård bana. När vi vill ha de bästa tennisskorna, är det första namnet som kommer till tankarna Asics på grund av dess avancerade funktioner. Betrodd av professionella tennisspelare, ger Asics herr tennis skor dig självförtroende som du vill ha medan du spelar. De är gjorda med den perfekta greppet för att ge dina fötter extra stöd när du hoppar. De är lätta och har avancerad gelteknik för att motstå stötar när du springer och hoppar snabbt på ytan.
Asics dam tennis skor finns också i ett brett utbud för att hjälpa dig att välja den rätta. Den extra dämpningen och den andningsbara silhueten som används vid tillverkning av dessa skor gjorde dem extremt bekväma. Geltekniken gör också dem till de bästa för att förhindra skador från plötsliga höga hopp. Således kan de lätt öka sitt självförtroende och öka sin prestation till en helt ny nivå. Asics skor är av hög kvalitet och bekväma, och deras innovativa, moderna designs och färgglada färger gör dem unika.
Asics bollsko är speciellt utformade för att fungera på hårda ytor som tennis, basket, pickleball och mer. Dess extra dämpning och innovativa gelteknik ger spelaren rätt stöd och grepp. Bollsko hjälper till att ge stor stabilitet och är bra på att motstå potentiella skador från snabba sidledes rörelser och snabba hopp.