Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα Σχετικά με μας

Σχετικά με μας

Το Tradeinn είναι μια ευρωπαϊκή διαδικτυακή πλατφόρμα που ειδικεύεται στην πώληση προϊόντων μόδας, τρόπου ζωής και αθλητισμού και βρίσκεται στη Girona (Ισπανία). Στέλνουμε παραγγελίες σε 150 χώρες. 20+ εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο μας έχουν εμπιστευτεί. Στέλνουμε περίπου 25.000 παραγγελίες την ημέρα.

Η ομάδα μας

Έχουμε μια ομάδα με περισσότερους από 600 υπαλλήλους που εκπροσωπούν 15 εθνικότητες.

Η ομάδα μας Tradeinn team

Η στρατηγική μας

Στα εξειδικευμένα ηλεκτρονικά μας καταστήματα, οι πελάτες μπορούν να βρουν έναν τεράστιο κατάλογο με 2 εκατομμύρια προϊόντα από περισσότερες από 7.000 κορυφαίες μάρκες.

Η δέσμευσή μας για το περιβάλλον

Υποστηρίζουμε προϊόντα που παράγονται, καταναλώνονται και πωλούνται με υπεύθυνο τρόπο. Συνεργαζόμαστε με εταίρους εφοδιαστικής που έχουν δεσμευτεί να προστατεύουν το περιβάλλον και δίνουν προτεραιότητα σε ενέργειες που ελαχιστοποιούν τις πιθανές περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Το SPRING GDS επαληθεύει την αντιστάθμιση 4192 τόνων εκπομπών CO2 που παράγονται από τον Απρίλιο του 2021 από χερσαίες και αεροπορικές αποστολές της Tradeinn, επενδύοντας στις πρωτοβουλίες αειφορίας:
- Προστασία των τροπικών δασών και της βιοποικιλότητας στο Περού.
- Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μέσω ανεμόμυλων στην Τουρκία.

Η δέσμευσή μας για το περιβάλλον