Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Fischer

Fischer

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Fischer
Η μάρκα Fischer ιδρύθηκε το 1924 στην Αυστρία και η κατασκευή γίνεται εκεί και στην Ουκρανία. Fischer είναι μία Αυστριακή μάρκα αθλητισμού χειμώνας που παράγει εξοπλισμό και είναι μοναδική στον χιονοδρομικό σκι, τον αλπικό σκι και το χόκεϊ. Η εταιρεία είναι εξαιρετική στον χιονοδρομικό σκι και επίσης η πιο έμπιστη και η ηγετική μάρκα στον αλπικό σκι. Είναι διάσημη για την καινοτομία και την υψηλής ποιότητας τεχνολογία σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, η Fischer ανήκει στους πιο διάσημους κατασκευαστές των υψηλότερων ποιοτικών ρακέτων χόκεϊ. Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα προϊόντα Fischer στο Snowinn.

Fischer είναι η καλύτερη επιλογή για προϊόντα Skiing

Ο εξοπλισμός αθλητισμού χειμώνα περιλαμβάνει σκι, μπότες, συνδέσεις και αξεσουάρ (παπουτσιά, τσάντες). Ως αληθινός σκιάχτρος, η Fischer είχε τεράστια επιτυχία στη δημιουργία υπερμοντέλων με ταχύτητα και τεχνικές ικανότητες. Fischer είναι μία διάσημη μάρκα σε όλο τον κόσμο. Fischer έχει τα πάντα για σας. Η μάρκα Fischer έχει μια γκάμα προϊόντων για διαφορετικές ηλικίες. Η μάρκα έχει επίσης μια μεγάλη επιλογή σετ Fischer σκι. Η γραμμή εμπορευμάτων της μάρκας περιλαμβάνει πολλές επιλογές, όπως πολο φούτερ, παντελόνια, φούτερ, τσάντες, καπέλα, γάντια, ψαλίδια, παπούτσια, καπέλα, τρέιπες, γαντιούχα και χούφτες. Fischer Τα προϊόντα της μάρκας διαθέτουν υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.
Κάθε Fischer ski boot είναι γεμάτο με πάθος και συνειδητότητα για το σκι ανεξάρτητα αν έρχεται στις πηγές, το free ride ή το touring. Fischer είναι μια τέλεια μπότα με ένα έγκυρο λειτουργικό λειτουργίας touring, εξαιρετική γραμμή και πολλές δυνατότητες για τις περισσότερες καταστάσεις. Η Fischer ski bag είναι ιδανική για την προστασία και την μεταφορά των σκι με την ελαφρύτητα, την ανθεκτικότητα και το 100% πολυεστέρα. Η καλύτερη μεριά είναι ότι ένα διπλό ζυγάκι κάνει ιδανικό για ανοίγμα και κλείσιμο και οι λαβές ταιριάζουν εύκολα για τη μεταφορά. Υπάρχει σε διάφορα χρώματα. Για όσους αγαπούν τους αθλητισμούς χειμώνα, τότε η Fischer είναι για σας.
Τα Fischer skis cross-country θα κάνουν τις εξωτικές σας χειμερινές στιγμές διασκεδαστικές και μνημειώδεις, ενώ θα παραμένετε άνετοι επίσης. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε τα καλύτερα Fischer Alpine Boots. Το Fischer Nordic Boot είναι μια εξαιρετική συνολική μπότα με μια ισορροπία άνεσης, μια σύγχρονη επιδερμίδα και τεχνικά χαρακτηριστικά. Η