Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Julbo

Σχετικά με Julbo
Για πάνω από έναν αιώνα, Julbo είναι στο πρωτοπόρο της εξελιγμένης γυαλιάρας, εξειδικευόμενου σε γυαλιά με υψηλή απόδοση, γυαλιά ηλίου, γυαλιά κατάδυσης και κράνη που συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία με τον αιώνιο στυλ. Ίδρυση το 1888 από τον Jules Baud, Julbo ξεκίνησε ως ένας απλός εργαστήριο στα ορεινά ορίζοντα της Γαλλίας. Εμπνευσμένος από τους τοπικούς ορεινοπεδηδόνες, ο Baud επέβαλε τη δημιουργία οπτικών λύσεων που θα ενισχύουν τις εξωτικές τους εμπειρίες. Σήμερα, Julbo υποστηρίζεται ως ένας διεθνής ηγέτης στα προστατευτικά γυαλιά, ενθαρρυνόμενος από μια υποσχέση της ακρίβειας, της ανθεκτικότητας και της διακόσμησης.
Με ένα πλούσιο κληρονομικό ριζωμένο στην οπτική τεχνική και μια ανθεκτική υποσχέση στην καινοτομία, Julbo συνεχίζει να εξελίσσει τον κόσμο των γυαλιών. Μέσω της συνεχούς βελτίωσης των τεχνολογιών και των σχεδίων του, Julbo παραμένει η επιλογή των ατόμων που αναζητούν γυαλιά που δεν μόνο προστατεύουν την οπτική τους αλλά επίσης ενισχύουν τις εξωτικές τους περιπέτειες, την αθλητική απόδοσή τους και τη διαδικασία της καθημερινής ζωής τους. Αγοράστε τη μεγαλύτερη και πιο προσιτή συλλογή Julbo στο Snowinn.

Julbo Επιφυλασσόμενη Οπτική Καινοτομία Από το 1888

Η σειρά των γυαλιών της Julbo συνδυάζει τα προηγμένα υλικά με την εργονομική διακόσμηση, προσφέροντας γυαλιά που εξαιρετικά διαπιστώνουν στην λεπτομέρεια, την προστασία από τον ηλιακό ήλιο και την άνεση. Ανεξάρτητα αν είναι για καθημερινή φορά ή για ειδικές δραστηριότητες, τα γυαλιά Julbo προσφέρουν εξαιρετική λεπτομέρεια, προστασία από τον ηλιακό ήλιο και άνεση, κάνοντάς τα ιδανική επιλογή για τους περιπατητές, τους αθλητές και τους δραστές του θέατρου της πόλης. Τα γυαλιά ηλίου Julbo συνδυάζουν ιδανικά το στυλ με την απόδοση, φέρνοντας με τις προηγμένες τεχνολογίες γυαλιών εξαιρετική λεπτομέρεια, πολικοποίηση και προστασία από τον κακόβουλο ηλιακό ήλιο. Από τις ζωντανές οδούς της πόλης στα ανθρώπινα ορεινά τρέιλερ, τα γυαλιά ηλίου Julbo είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν σε διαφορετικούς περιβάλλοντες, ενισχύοντας τις οπτικές εμπειρίες. Σχεδιασμένα για υψηλές εξερευνήσεις, τα γυαλιά Julbo γλαστράς είναι διαμορφωμένα για να προστατεύουν τους ορεινοπεδηδόνες και τους καταδυτικούς από τις ισχυρές