Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Atomic

Atomic

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Atomic
Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα είδη Atomic στο Snowinn. Η Atomic είναι μια αυστριακή εταιρεία που κατασκευάζει και πουλά σκι και άλλο εξοπλισμό σκι, όπως Atomic κοντάρια, υποδήματα, δεσίματα, τσάντες, ρούχα και άλλα αξεσουάρ . Η μάρκα Atomic ιδρύθηκε το 1955. Η Atomic κατασκευάζει τον καλύτερο εξοπλισμό χειμερινών σπορ στον κόσμο παγκοσμίως. Η μάρκα είναι επίσης γνωστή για την κατασκευή προστατευτικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας, όπως κράνη Atomic , τα οποία παρέχουν πλήρη προστασία στον σκιέρ. Για περισσότερα από 65 χρόνια, τα προϊόντα της έχουν βοηθήσει στον επαναπροσδιορισμό της εμπειρίας του σκι για τους σκιέρ όλων των επιπέδων, από αρχάριους που κάνουν τις πρώτες τους στροφές έως τους πιο εξαιρετικούς αθλητές.
Η Atomic χορηγεί επί του παρόντος άντρες και γυναίκες αθλητές στο αλπικό σκι, στο τουριστικό σκι, στο ελεύθερο σκι, στο cross country σκι και στο δίαθλο. Στα εξήντα χιλιόμετρα νότια του Σάλτσμπουργκ, η μάρκα Atomic παράγει πάνω από 400.000 ζεύγη σκι ετησίως. Η οικογένεια Atomic ενώνεται με κοινές αξίες: καινοτομία, αυθεντικότητα και πρωτοποριακό πνεύμα. Με αυτές τις συνδυασμένες αξίες, η Atomic ορίζει το άθλημα του σκι παγκοσμίως.

Το Atomic είναι πάντα μια καλή επιλογή για προϊόντα σκι

Η Atomic παραμένει μια από τις πιο διάσημες μάρκες αγώνων σκι στον κόσμο με υψηλή ζήτηση. Η μάρκα έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή υψηλής ποιότητας και άνετων ατομικών σκι για σκιέρ που κυμαίνονται από αρχάριους έως ειδικούς. Επιπλέον, η Atomic φτιάχνει επίσης μια σειρά από σκι αναψυχής, όλες τις ορεινές σανίδες και τα καλύτερα σκι σχεδιασμένα για freeride και freestyle.
Η Atomic συνεχίζει να παράγει κορυφαία σκι και εξοπλισμό για όλους τους κλάδους. Η μάρκα προσφέρει τα καλύτερα παπούτσια Atomic με προσαρμόσιμη εφαρμογή που είναι κατάλληλα για όλους. Αυτά τα παπούτσια έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν απόλυτη άνεση ενώ φοράτε όλη την ημέρα. Υπάρχει επίσης μια εξαιρετική σειρά από μπότες σκι Atomic τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες σκιέρ. Ο σχεδιασμός του εξοπλισμού περιήγησης της επωνυμίας, όπως τα Atomic snowboard , έχει δοκιμαστεί, επιτρέποντας σε κάθε σκιέρ να αποκαλύψει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Η Atomic έχει τη μεγαλύτερη γκάμα σκι για εσάς.

Η μάρκα Atomic διαθέτει μια σειρά προϊόντων για διαφορετικές ηλικίες.Κάθε προϊόν έχει δοκιμαστεί, σχεδιαστεί και επικυρωθεί για να προσφέρει απόδοση αλλαγής παιχνιδιού σε κάθε σκιέρ, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων ή την παιδική χαρά. Η μάρκα προσφέρει άλλα αξεσουάρ, όπως ατομικά γυαλιά με ευρεία όραση, επίστρωση κατά της ομίχλης και διαφορετικούς φακούς για να βλέπετε καθαρά.