Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

POC

POC
Σχετικά με POC
Η POC είναι μια διάσημη Σουηδική εταιρεία αθλητισμού η οποία ιδρύθηκε από τον Stefan Ytterborn το 2004. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο Nackagatan 4 στο Στοκχόλμη. Ο ιπποδρόμος και η ορεινή ποδηλασία είναι πολύ σκληροί αθλήματα μεταξύ όλων των άλλων αθλημάτων. Οι άνθρωποι χρειάζονται μέγιστη προστασία του κεφαλιού σε αυτά τα αθλήματα. Η POC σχεδιάζει και αναπτύσσει προϊόντα προστασίας, όπως γυαλιά, κράνη και ρούχα για ποδηλασία και χιονοδρομικά. Τα κράνη έχουν ελαστική κατασκευή και ένα δυνατό εξωτερικό πέλμα. Αυτή η ιδιότητα τα κάνει ιδανικά για κλάστες και χιονοδρομητές. Τα κράνη προστατεύουν τα κεφάλια των οδηγών από τα διακεκομμένα πράγματα και τα βράχια κατά τη διάρκεια του χιονοδρομίου και του σνουφιτινγκ. Οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν το υλικό των ειδικών γιλεκ που διαθέτει η POC για να κατασκευάσουν κράνη. Η POC παρέχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία στοιχείων και αξεσουάρ που είναι ανθεκτικά, συμπεριλαμβανομένων κρανιών, γωγγων, πανοπλιών και γυαλιών. Η μάρκα θεωρείται ο πιο δημοφιλής πωλητής προϊόντων προστασίας. Στοχεύει στην ανάπτυξη των καλύτερων προϊόντων με την συγχώνευση σχεδιασμού, ασφάλειας και απόδοσης. Το στόχο και η λειτουργία των προϊόντων έρχονται πρώτα για την προστασία και είναι ανθεκτικά για να αντέξουν τις επιπτώσεις των διαφόρων καταστάσεων. Η ομάδα δημιουργεί κράνη, γυαλιά και άλλα στοιχεία συνδυάζοντας πρωτοποριακά υλικά με εξειδικευμένες έρευνες. Συνεργάζονται με ειδικούς και αθλητές για να επιβεβαιώσουν ότι τα προϊόντα πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας.
Η κολεκτίον της POC από κράνη και προϊόντα ασφαλείας

Τα κράνη POC παρέχουν πρώτο βαθμό προστασίας μέσω της στρατηγικής σχεδίασης των υλικών και των τεχνικών κατασκευής που απορροφούν και διανέμουν τις δυνάμεις των επιπτώσεων. Τα γωγγό POC έχουν συνήθως ποιοτικά γυαλιά με επιφάνειες αντικαθαρισμού, αντι-ομάδωσης και αντι-φθοράς, δίνοντας έναν αξιόπιστο διάρκεια. Τα γυμναστικά στοιχεία POC είναι φοριομένα με ευκολία πάνω ή κάτω από άλλα επίπεδα, επιτρέποντας στους φορείς να προσαρμόσουν τις καταστάσεις. Η μάρκα κατασκευάζει ρούχα για άνδρες POC με τεχνικά ύφασματα που παρέχουν ρύθμιση θερμοκρασίας, διαπνοή και απορρόφηση των νετροπίων, διασφαλίζοντας ευκολία κατά τη διάρκεια διαφόρων αθλημάτων