Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Lange

Σχετικά με Lange
Η Lange, ένα διάσημο όνομα στον κόσμο του χιονοδρομίου, έχει γίνει ασυναίσθητη με την ακρίβεια, την καινοτομία και την ανεπανάληπτη επίδοση από την ίδρυσή της. Ίδρυση το 1948 από τον εφευρέτη Bob Lange, η μάρκα εξεγέρθηκε την καλλιέργεια υψηλής ποιότητας τεντών για το χιονοδρομίο που ικανοποιούσαν τις μοναδικές ανάγκες των χιονοδρομητών. Η πορεία της Lange έχει σημειωθεί από μια ασθενή αναζήτηση της εξειδίκευσης, την εκμετάλλευση των όρων και την ορισμού νέων πρότυπων στον κόσμο του χιονοδρομίου. Το πλούσιο ιστορικό και η διαφορετική γκάμα προϊόντων της Lange αντανακλούν μια μάρκα που συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τα όρια της καινοτομίας και να διατηρεί την συμφωνία της με την εξειδίκευση στον κόσμο του χιονοδρομίου. Στο Snowinn, υπάρχει η πιο ευρεία γκάμα υψηλής ποιότητας εξοπλισμού Lange για κάθε έναν που αγαπά το χιονοδρομίο.
Αναβάθμιση της επίδοσης με επαναπροσδιορισμό της ακρίβειας

Οι τσάντες Lange δεν είναι μόνο αξεσουάρ, είναι μια επέκταση της συμφωνίας της μάρκας με την άνεση και τη λειτουργικότητα. Σχεδιασμένες για χιονοδρομητές που ζητούν επιδόσεις, αυτές οι τσάντες συνδυάζουν την αντοχή με έξυπνες λύσεις αποθήκευσης. Είτε φεύγετε για μια περιπέτεια στον επιβατικό τομέα ή για μια μέρα στα χιονοδρομικά, οι τσάντες Lange σας εγγυώνται ότι θα μεταφέρετε τα επιθυμητά σας με ευκολία και στυλ. Σχεδιασμένες για τις δυσκολίες του χιονοδρομίου, οι σακούλες Lange είναι μια μαρτυρία της συνειδητής αποστολής της μάρκας στην επίδοση. Αυτές οι σακούλες είναι περισσότερο από απλή αποθήκευση, είναι με μεταμφιεσμένη σχεδίαση για την προστασία και την οργάνωση του εξοπλισμού σας, απεικονίζοντας το απερίγραπτο συμφέρον Lange για την ποιότητα και την καινοτομία. Τα τέντες ski Lange έχουν γίνει η βασική πύλη της επιτυχίας της μάρκας. Κατασκευασμένες με ακρίβεια και χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας, αυτές οι τέντες προσφέρουν στους χιονοδρομητές την ιδανική μείωση της άνεσης και της επίδοσης. Είτε είστε επαγγελματικός αθλητής ή επισκέπτης της Σαββατοκύριακης, οι τέντες Lange ski παρέχουν την αποκλειστικότητα και τον έλεγχο που απαιτούνται για να κατακτήσουν οποιαδήποτε οροπέδια. Για τους που αναζητούν την περιπέτεια πέρα ​​από τα κομμένα δρόμους, οι τέντες Lange ski touring είναι ένα επαναστατικό στ