Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Head

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Head
Η Head έχει μια ξεκάθαρη αποστολή να τονώσει την εμπιστοσύνη των παικτών, είτε είναι επαγγελματίες στο παιχνίδι τους είτε ερασιτέχνες που παίζουν μόνο για διασκέδαση, προσφέροντας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να αποδώσουν καλύτερα διατηρώντας υψηλό επίπεδο αυτοπεποίθησης. Αυτή η εταιρεία κατασκευής αθλητικών ειδών διατηρεί με επιτυχία τη φήμη της για την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Διαθέτει μια τεράστια γκάμα από σχεδόν κάθε εξοπλισμό σκι που είναι το πιο κατάλληλο και τέλειο για κάθε σκιέρ.

Βρείτε την ευρύτερη γκάμα σκι του Head στο Snowinn

Το Head διαθέτει άφθονη ποσότητα εξοπλισμού σκι που έχει διαφορετικά μεγέθη, βάρη και επιλογές σχεδίασης για όλους. Μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα Head στο Snowinn. Η Head δίνει σκληρό ανταγωνισμό σε άλλες μάρκες καινοτομώντας συνεχώς τα προϊόντα της σε προηγμένο επίπεδο. Τα σκι κεφαλής είναι μια καλή επιλογή για τους σκιέρ για την πειραματική και μοντέρνα εμφάνιση τους. Η Head είναι η πρώτη μάρκα που παρουσιάζει μια νέα σειρά μεταλλικών σκι. Εκτός από τα σκι, τα Head snowboard είναι σανίδες σταθερής ποιότητας. Αυτές οι σανίδες έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με συνέπεια για κάθε τύπο περιβαλλοντικών συνθηκών.Αυτά τα snowboard μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με μπότες σνόουμπορντ Head . Οι μπότες του snowboard έχουν δημιουργηθεί καλά για να παρέχουν αρκετή άνεση και να αποτρέπουν το περιττό σοκ στους μυς του αστραγάλου. Ένα άλλο καλό χαρακτηριστικό των μπότες είναι να σας κρατούν ζεστούς και στεγνούς όλη την ημέρα ενώ κινείστε στο βαρύ χιόνι. Υπάρχει επίσης μια τεράστια ποικιλία από πολλούς τύπους μπότες σκι. Οι μπότες σκι κεφαλής διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα επιλογών. τα κατάλληλα σας εξαρτώνται από το δέσιμο που χρησιμοποιείται στο σκι.
Τα κράνη σκι από το Head είναι απαραίτητα για τη μείωση των τραυματισμών στο κεφάλι. Ο κύριος σκοπός αυτών των κρανών είναι να απορροφούν την αναλογία κραδασμών λόγω οποιασδήποτε ξαφνικής πτώσης ή σύγκρουσης που συμβαίνει κατά τη διάρκεια του σκι. Αποτρέπει σοβαρούς τραυματισμούς παρέχοντας στον αθλητή ένα ορισμένο επίπεδο προστασίας. Μπορείτε να προστατέψετε τα σκι σας τοποθετώντας τα στην τσάντα. Οι τσάντες σκι κεφαλής μπορούν να προστατεύσουν το σκι σας αρκετά καλά από τυχόν βαθουλώματα και ζημιές, ενώ διευκολύνουν την εύκολη μεταφορά τους από το ένα μέρος στο άλλο.