Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Salomon

Salomon

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Salomon
Η Salomon είναι γνωστή για την κατασκευή ρούχων και υποδημάτων για ακραία υπαίθρια σπορ. Μπορείτε να αγοράσετε εξοπλισμό σκι Salomon στο Snowinn . Τώρα οι μπότες χιονιού Salomon είναι γνωστές ως μία από τις καλύτερες μάρκες σκι στον κόσμο. Η Salomon είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1947, κατασκευάζοντας τη μεγαλύτερη ποσότητα εξοπλισμού υπαίθριων και χειμερινών σπορ. Η μάρκα Salomon βασίζεται στα αθλήματα, την πεζοπορία, το σκι και τα βουνά. Οι μπότες Salomon γίνονται επίσης πιο εξειδικευμένες. Τα παπούτσια Salomon για άνδρες και γυναίκες είναι εξαιρετικής ποιότητας και άνεσης όταν κάνετε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με αθλήματα, όπως τρέξιμο, περπάτημα και αγώνες στα μονοπάτια. Παρέχουν στον αθλητή τη σταθερότητα και τη σταθερότητα που χρειάζεται για να αποδώσει καλά στον αθλητισμό.
Εκτός από παπούτσια, η Salomon προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από μπότες σκι . Έτσι, εάν δεν θέλετε πλέον να νοικιάσετε σκι ή τα σκι σας είναι πολύ παλιά για να χειριστείτε περισσότερες εποχές, θα θέλετε να αγοράσετε το δικό σας ζευγάρι σκι. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα νέα σκι είναι της καλύτερης ποιότητας.

Τα σκι Salomon είναι η τέλεια επιλογή

Οι μπότες του σκι είναι ένα θεμελιώδες μέρος όταν κάνετε σκι. Η Salomon κερδίζει το όνομά της και τη φήμη της για την κατασκευή σκι που έχουν εξαιρετική εφαρμογή και αποδίδουν καλύτερα, φροντίζοντας για όλα τα σχήματα, τα μεγέθη και τα επίπεδα δεξιοτήτων σκι. Οι ειδικοί δημιουργούν σκι Salomon με βάση τις συστάσεις χιλιάδων καταναλωτών του, λαμβάνοντας υπόψη κρίσιμους παράγοντες όπως το ιδανικό έδαφος, το επίπεδο και το στυλ του σκι.
Όπως γνωρίζουμε ότι ο καθένας είναι διαφορετικός και μοναδικός με τον δικό του τρόπο, και δεν είναι όλα τα είδη σκι που μπορεί να ταιριάζουν καλά σε όλους. Γι` αυτό η Salomon προσφέρει μια πλήρη γκάμα σκι, ώστε όλοι να μπορούν να βρουν τον τέλειο εξοπλισμό για αυτούς. Βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή προσαρμοσμένου σκι για εσάς με μεγάλη ευκολία. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το snowinn για να βρείτε το σκι σας και να κάνετε την εμπειρία σας πιο περιπετειώδη και χαρούμενη.

Σειρά αξεσουάρ για χιόνι Salomon

Εκτός από σκι, η Salomon προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από snowboard . Γλιστρήστε από ένα μεγάλο χιονισμένο βουνό με τα καλύτερα snowboard της Salomon . Είναι άριστα σχεδιασμένα για να κάνουν την κάθε μέρα στο βουνό καλύτερη από πριν.Το πρώτο σνόουμπορντ κυκλοφόρησε το 1997 και μετά από τόσα χρόνια κράτησαν σταθερά τη θέση τους στην αγορά με σεβασμό. Είναι πλέον χωρίς αμφιβολία μια από τις καλύτερες μάρκες που κατασκευάζουν σκι και snowboard υψηλής ποιότητας. Η Salomon προσφέρει επίσης μπότες για snowboard και γιλέκα ενυδάτωσης για να ολοκληρώσει τη σειρά των αξεσουάρ για το χιόνι. Με αυτόν τον εξαιρετικό premium εξοπλισμό δραστηριότητας για το χιόνι, μπορείτε να γλιστράτε στους χιονισμένους λόφους αμέριμνοι και να απολαύσετε τον πολύτιμο χρόνο σας στο έπακρο.