Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

New Balance

Σχετικά με New Balance
Η New Balance είναι μια παγκόσμια μάρκα υποδημάτων και ένας κορυφαίος κατασκευαστής αθλητικών υποδημάτων από το 1998. Η New Balance ιδρύθηκε το 1906 και μέχρι το 1970. η μάρκα απέκτησε την αποδοχή της ως διορθωτικός αθλητικός κατασκευαστής παπουτσιών.
Σήμερα, το New Balance βρίσκεται σε εντελώς νέο επίπεδο. Παρέχει τεχνολογία αιχμής στην κατασκευή παπουτσιών που συνδυάζει το στυλ, τις επιδόσεις και τη λειτουργικότητα σε ένα. Η σύγχρονη τεχνολογία έχει ενσωματωθεί στην κατασκευή αυτών των παπουτσιών, έτσι ώστε η μέγιστη απορρόφηση και η σταθερότητα να μπορούν να αισθάνονται κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Τα νέα τρέχοντα πακέτα Balance, αιτιώδεις και πεζοπορικά είναι ελαφριά, ανθεκτικά και άνετα. Έτσι, εάν είστε λάτρεις των πάνινα παπούτσια, μην χάσετε τη συλλογή του νέου παπουτσιού που τρέχει σεζόν που έχει χτυπήσει την αγορά από καταιγίδα.