Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Vibram Fivefingers

Σχετικά με Vibram Fivefingers
Το Vibram είναι μια εταιρεία γνωστή για την κατασκευή επιδερμίδων αθλητικών παπουτσιών. Η εταιρεία ονομάζεται μετά τον δημιουργό της, τον Βιτάλε Μπρανάνι, που εφευρέθηκε τα παπούτσια με ελαστικές επιδερμίδες για πρώτη φορά. Το Vibram ιδρύθηκε στην Ιταλία το 1937 και η έδρα της βρίσκεται στο Albizzate. Η εταιρεία αλλάξει την ιδέα των δερμάτινων επιδερμίδων με ατσάλινες κρηπίδες από ελαστικές επιδερμίδες ώστε να γίνουν αδιάβροχες για τις αναρρίχησης. Αυτές οι ελαστικές επιδερμίδες έχουν σχεδιαστεί ιδανικά για να ενισχύσουν την απόδοση σε κάθε επιφάνεια και να σώσουν τα πόδια παρέχοντας αντοχή σε ερεθισμούς. Έτσι, αυτές οι επιδερμίδες είναι ένα δημιουργία του Vibram; γι' αυτό λέγονται Vibram soles.
Η προσέγγιση της εταιρείας στη παροχή του καλύτερου προϊόντος στους καταναλωτές της την οδηγεί στην κατασκευή νέων και προηγμένων καινοτόμων προϊόντων. Ένα από τα δημοφιλέστερα παπούτσια που Προσφέρεται από το Vibram είναι το καλύτερο για να βοηθήσει οι επισκέπτες να τρέξουν ταχύτερα. Η καλύτερη ιδιότητα που το καθιστά μοναδικό είναι τα παπούτσια με πέντε δάχτυλα. Τα παπούτσια Vibram με πέντε δάχτυλα είναι η καλύτερη παράδειγμα των παπουτσιών χωρίς πανδέρμια. Αυτά τα παπούτσια τελικά οδηγούν την εταιρεία στον ουρανό για την υψηλότερη τους απόδοση από μία κανονική γάντια του βουνού. Είναι ένα απόλυτο παράδειγμα του φυσικού στυλ με την παροχή μιας καινοτόμου σχεδίασης με πέντε δάχτυλα.
Τα πέντε δάχτυλα του Vibram άλλαξαν ολοκληρωτικά τον κόσμο των τραβηγμένων εξωτερικών γάντιων σε κάτι μοναδικό και ενδιαφέρον μέσα από την δημιουργικότητά τους. Αυτά έχουν σχεδιαστεί με τον τρόπο ώστε να βελτιωθεί η γυμναστική και να σας βοηθήσει να τρέξετε ταχύτερα, παρέχοντας αρκετή υποστήριξη και άνεση στα πόδια. Επιπλέον, αυτά τα παπούτσια σας δίνουν την καλύτερη εμπειρία χωρίς πανδέρμια χωρίς να καταστρέφουν τα πόδια. Έτσι, μπορείτε να ισορροπήσετε και να κρατήσετε την επιφάνεια καλύτερα, ακριβώς όπως θα έκανατε χωρίς παπούτσια στα πόδια, παράλληλα σας βοηθώντας να αποφευχθείτε οποιοδήποτε τραυματισμό που μπορεί να προκληθεί από τα λίθινα ή την γρανίτη επιφάνεια λόγω των λεπτών ελαστικών επιδερμίδων.
Τα παπούτσια Vibram με δάχτυλα είναι το ιδανικό παράδειγμα της καινοτομίας και της άνεσης. Α