Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Joma

Joma
Σχετικά με Joma
Το Joma, ένα διάσημο ισπανικό είδος αθλητικών ειδών, είναι φάτνη της καινοτομίας και της εξαιρετικής ποιότητας στον τομέα των αθλητικών ενδυμάτων από την ίδρυσή του το 1965. Με την υποσχέση να δημιουργεί αθλητικά είδη υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ και άνεση, το Joma έχει γίνει ένα προτείνομενο όνομα μεταξύ αθλητών και λάτρεων της φιτνίσης παγκοσμίως. Το Joma είναι ένας ηγέτης της ηλεκτρονικής αγοράς αθλητικών ειδών, ο οποίος ενισχύει την πρόσβαση στα προϊόντα της τεχνολογίας, βελτιώνοντας την δυνατότητα των άτομων να επιτευχθούν τους στόχους τους στην φιτνίση με στυλ. Το Joma στο Traininn επιπλέον απεικονίζει τη συνέργεια μεταξύ τεχνολογίας αθλητισμού και μοντέρνου σχεδιασμού. Με μια πλούσια ιστορία που πηγαίνει πίσω στο 1965, το Joma έχει συνεχώς εξελίξει τις προσφορές του για να συμμορφώνεται στις δυναμικές ανάγκες των αθλητών. Από το ρούχο για άντρες και γυναίκες, έως τα είδη τρεινίμου, τα είδη κάλτσας και τα αξεσουάρ, το σετ προϊόντων του Joma γιορτάζει την υπομονή και την πάθος των λάτρεων της φιτνίσης παγκοσμίως, τους εμπνευσμένους να φτάσουν σε νέους ορίζοντες στα αθλητικά τους επιχειρήματα.

Ανέβασε την Άσκησή σου με Είδη Αθλητικών Ενδυμάτων Που Κινούνται με Επιδόσεις

Η γραμμή ρούχων μεγάλου μεγέθους του Joma συμπεριλαμβάνει το ιδεολογικό του εταιρικού ισορροπίας μεταξύ απόδοσης και στυλ. Από μανδύες για εκπαίδευση με την ικανότητα διαχείρισης της υγρασίας μέχρι ελαφριές ζακέτες αγωνιστικής, η γραμμή του Joma για άντρες συνδυάζει με ευκολία τη μορφή και τη λειτουργία, προσφέροντας στους αθλητές το ιδανικό ρούχο για την κατακτήση οποιασδήποτε άσκησης. Για τις γυναίκες που αφοσιωμένες να φτάσουν τα όριά τους, η γραμμή ρούχων Joma για γυναίκες προσφέρει μια ταλαντούχα σειρά επιλογών. Από υποστηρικτικές μονόστοιχες μέχρι αναπνευστικές καμπανάκια, κάθε κομμάτι σχεδιάστηκε για να εμπνέει τις γυναίκες να επιτευχθούν στις προσπάθειές τους στην φιτνίση, νιώθοντας σίγουρες και άνετες.
Τα είδη τρεινίμου του Joma συμπεριλαμβάνουν την υποσχέση του εταιρικού για καινοτομία. Σχεδιασμένα με τεχνολογία τελευταίας τεχνολογίας, η γραμμή τρεινίμου τους συμπεριλαμβάνει υφάσματα με δυνατότητα διαχείρισης της υγρασίας και σχεδιασμούς εργονο