Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

4iiii

Σχετικά με 4iiii
Η 4iiii Innovations είναι μία διάσημη μάρκα στον κόσμο του ποδηλάτου, που εξειδικεύεται σε τελευταίας τεχνολογίας εξαρτήματα ποδηλάτων και αισθητήρες ποδηλασίας που διευκολύνουν τους οδηγούς να επιτευχθούν το μέγιστο ποσοστό της επιδόσεως τους. Η 4iiii γίνει αμέσως διάσημη για την υπερένταξή της στην βελτίωση της επιδόσεως της ποδηλασίας μέσω της ακρίβειας, της ακρίβειας και της καινοτομίας. Η 4iiii προσφέρει ένα εύρος υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων του ποδήλατου σχεδιασμένων για να επιτευχθεί η εμπειρία ποδηλασίας. Η 4iiii Innovations έχει επιβεβαιώσει την καταταγμένη της διάσημη θέση στην καρδιά του κλάδου της ποδηλασίας μέσω της συνεχούς υποστήριξης της στην καινοτομία και την επιδόσει. Με ένα εύρος υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων ποδηλάτων και αισθητήρων ποδηλασίας, συμπεριλαμβανομένων των μηχανισμών και των μετρητών ισχύος, η 4iiii συνεχίζει να ενσωματώνει τους καλαθοσφαιριστές όλων των επιπέδων για να επιτευχθεί η επιτυχία στο ποδήλατο. Αν είσαι ένας ανταγωνιστικός ταξιδιώτης ή μία έντονη αγάπη για το ποδήλατο, τα προϊόντα της 4iiii είναι σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε το μέγιστο δυνατό σας δυναμικό στο δρόμο ή στο τρέξιμο.
Ενεργοποίηστε την Επιδόσεως της Ποδηλασίας με την 4iiii

Οι αισθητήρες ποδηλασίας της 4iiii είναι ένας αλλαγής παιχνιδιών για τους οδηγούς που αναζητούν να βελτιστοποιήσουν την εκπαίδευση και την επιδόσεις τους. Αυτοί οι αισθητήρες παρέχουν πραγματικά δεδομένα για μετρήσεις όπως η καδένσα, η ταχύτητα και η ισχύς εξόδου. Ενσωματώνονται εύκολα με διάφορες συσκευές ποδηλασίας, βοηθώντας τους οδηγούς να διαμορφώσουν τις εκπαιδευτικές τους προγραμματισμούς και να παρακολουθήσουν την πρόοδό τους με ακρίβεια. Τα εξαρτήματα τους είναι γνωστά για την αξιοπιστία και την επιδόσεις. Από τους μηχανισμούς έως τους μετρητές ισχύος, κάθε προϊόν 4iiii εξαρτήματα ποδήλατου έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των αμαθούς και των επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών. Οι μηχανισμοί 4iiii είναι γνωστοί για τον ελαφρύ σχεδιασμό, την αντοχή και την ακριβή μηχανική επένδυσή τους. Περιγραμμένοι με ακριβή προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτοί οι μηχανισμοί παρέχουν εξαιρετική μεταφορά ισχύος και αποδοτικότητα στον πείρ