up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

4iiii

4iiii

Afdelinger

Alle ( 4iiii )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om 4iiii

4iiii Innovations er et anerkendt brand i cykelverdenen, der specialiserer sig i avancerede cykeldele og cykelsensorer, der gør det muligt for ryttere at nå deres fulde potentiale. Grundlagt i 2010 af Kip Fyfe i Cochrane, Alberta, Canada, har 4iiii hurtigt opnået anerkendelse for sin dedikation til at forbedre cykelpræstationer gennem præcision, nøjagtighed og innovation. 4iiii tilbyder et bredt sortiment af højkvalitetscykeldele designet til at forbedre din cykeloplevelse.

4iiii Innovations har cementeret sin position som leder i cykelindustrien gennem sit engagement i innovation og præstation. Med et bredt udvalg af cykeldele og cykelsensorer, herunder kranker og power meter, fortsætter 4iiii med at give cykelryttere af alle niveauer mulighed for at excellere i deres sport. Uanset om du er konkurrencedygtig racer eller en passioneret entusiast, er 4iiii´s produkter designet til at hjælpe dig med at udlåse dit fulde potentiale på vej eller sti.

Innovér din cykelpræstation med 4iiii

4iiii's cykelsensorer er en game-changer for ryttere, der leder efter at optimere deres træning og præstation. Disse sensorer giver realtidsdata om metrikker som cadence, hastighed og effektudgang. De integrerer problemfrit med forskellige cykeldevices, som hjælper ryttere med at finjustere deres træningsprogrammer og spore deres fremskridt med præcision. Deres komponenter er kendt for deres pålidelighed og præstation. Fra krankerne til power meterne er hvert 4iiii bike parts produkt udviklet til at opfylde de strenge krav til både amatør- og professionelle cykelryttere.

4iiii's kranker er berømte for deres letvægtsdesign, holdbarhed og præcisionsingeniørarbejde. Skabt med omhyggelig opmærksomhed på detaljerne leverer disse kranker exceptionel kraftoverførsel og pedaleffektivitet. Uanset om du er landevejscyklist eller mountainbiker, er 4iiii kranker designet til at forbedre din køreoplevelse. 4iiii crankset er et komplet pakke til cyklister, der søger top-tier-ydeevne. Kombinationen af ​​4iiii kranker med deres power meter-teknologi giver disse kranker præcise måleresultater direkte fra kilden. Denne integration sikrer, at cyklister modtager konsistente og pålidelige data til træning og konkurrencer.

4iiii's power meter er berømte for deres præcision og nøjagtighed. Disse enheder måler din effektudgang i watt, så du får vigtige indsigter i din præstation. Uanset om du stræber efter personlige rekorder eller konkurrerer på højeste niveau, er 4iiii power meter et uundværligt værktøj for enhver alvorlig cyklist. 4iiii cranks med power meter kombinerer det bedste af begge verdener: en højtydende krank med den ekstra fordel af præcis effektmåling. Denne integrerede løsning giver ryttere mulighed for at overvåge deres effektudgang med exceptionel nøjagtighed, hvilket gør det lettere at sætte og opnå deres cykelmål.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk