Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Evoc

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Evoc
Το Evoc είναι μια μάρκα συναίνεται με την περιπέτεια και την καινοτομία. Ιδρυθείσα το 2008 από τον Holger Feist και τον Bernd Stucke στη Μόναχο, τη Γερμανία, το Evoc έχει συνεχώς παράσχει εξαιρετικά υψηλής ποιότητας έξω από τον κόσμο και εξοπλισμό για την περιπέτεια σχεδιασμένο για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ενεργών ατόμων. Η υποστήριξη της μάρκας σε τεχνογνωσία, λειτουργικότητα και στυλ έχει κάνει από την Evoc μια εμπιστευτική ονομασία μεταξύ των αγαπητών της εξωτερικής ζωής σε όλο τον κόσμο.
Το Evoc είναι μια μάρκα που έχει καθιερωθεί ως επιλογή για τους αγαπητές της εξωτερικής και της περιπέτειας. Με μια πλούσια ιστορία τεχνογνωσίας και καινοτομίας, η γκάμα προϊόντων της Evoc, συμπεριλαμβανομένων ρούχων για άνδρες και γυναίκες, τσάντες για το ποδήλατο, τσάντες ταξιδιού, τσάντες μπάσου και μεταφορές ποδηλάτων, συνεχίζει να επιταχύνει τις εξωτικές εμπειρίες με άνεση, στυλ και αξιοπιστία.

Ανεβάστε τις Περιπέτειες σας με Ποιότητα Εξοπλισμού

Το Evoc προσφέρει μια γκάμα ρούχων για άνδρες που στοχεύει στους εξωτικούς περιπατητές. Αν είστε ενδιαφερόμενοι για το mountain biking, το πεζοπορία ή άλλες εξωτικές δραστηριότητες, τα ρούχα Evoc για άνδρες συνδυάζουν υλικά απόδοσης με εργονομικές σχεδίασης. Το Evoc καταλαβαίνει την σημασία των εξοπλισμών προσαρμοσμένων στις γυναίκες περιπατητές. Η γκάμα ρούχων Evoc για γυναίκες περιλαμβάνει μια μεριά από διάφορες επιλογές, από ευέλικτα εξωτερικά πάνω και κάτω μέχρι πανωφόρια και αξεσουάρ. Τα ρούχα Evoc για γυναίκες είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν άνεση και απόδοση και να σας κρατάει σε συνδεσιμότητα με την εξωτερική περιβάλλοντα.
Η Evoc είναι γνωστή για τις τσάντες της για το ποδήλατο που παρέχουν ασφαλή και άνετη μεταφορά. Αυτές οι τσάντες είναι σχεδιασμένες για να χωρέσουν διάφορους τύπους και μεγέθη ποδηλάτων, προσφέροντας προστασία κατά την μετακίνηση ή την αποθήκευση. Αν είστε επαγγελματίας ή εναλλακτικός καταναλωτής ποδηλάτων, οι τσάντες Evoc για ποδήλατα εξασφαλίζουν ότι το αγαπημένο σας προϊόν θα φτάσει ασφαλώς στον προορισμό σας. Για εκείνους που εξερευνούν τον κόσμο εκτός του ποδηλάτου, οι τσάντες ταξιδιού Evoc είναι σχεδιασμένες με την περιπέτεια στο μυαλό. Αυτές οι τσάντες είναι κατασκευασμένες για να αντέξουν στις δυσκολ