Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

4iiii

Om 4iiii
4iiii Innovations er et anerkjent merke i sykkelverdenen, som spesialiserer seg på avanserte sykkelkomponenter og sykkelsensorer som gjør det mulig for syklister å oppnå sitt fulle potensial. Grunnlagt i 2010 av Kip Fyfe i Cochrane, Alberta, Canada, har 4iiii hurtig oppnådd anerkjennelse for sin dedikasjon til å forbedre sykkelprestasjonene gjennom presisjon, nøyaktighet og innovasjon. 4iiii tilbyr et bredt utvalg av høykvalitets sykkelkomponenter designet for å forbedre sykkelopplevelsen din. 4iiii Innovations har befestet sin posisjon som leder i sykkelindustrien gjennom sin forpliktelse til innovasjon og prestasjon. Med et bredt utvalg av toppkvalitets sykkelkomponenter og sykkelsensorer, inkludert kranker og kraftmålere, fortsetter 4iiii å gi syklister på alle nivåer muligheten til å utmerke seg i sporten. Uansett om du er en konkurransedyktig racer eller en lidenskapelig entusiast, er 4iiii´s produkter designet for å hjelpe deg med å låse opp ditt fulle potensiale på veien eller på stien.
Innovate your Cycling Performance with 4iiii

4iiii´s sykkelsensorer er et game-changer for ryttere som leter etter å optimalisere treningen og prestasjonene. Disse sensorene gir reelle data om metrikker som kadens, hastighet og kraftutgang. De integrerer seg sømløst med ulike sykkeldevices, noe som hjelper ryttere med å fine tune treningsregimer og overvåke fremgangen med presisjon. Komponentene deres er kjent for deres pålitelighet og ytelse. Fra kranker til kraftmålere, er hvert 4iiii sykkelkomponenter produkt utformet for å møte de strenge kravene til både amatør- og profesjonelle syklister. 4iiii kranker er berømte for deres lettvektige design, holdbarhet og presisjonsteknikk. Håndlaget med nøyaktig oppmerksomhet på detaljer, leverer disse krankene utmerket kraftoverføring og pedaleffektivitet. Uansett om du er en landeveissyklist eller en terrengsyklist, er 4iiii kraner designet for å forbedre sykkelopplevelsen din. 4iiii-kranken er et komplett pakke for syklister som søker toppklassesprestasjon. Kombinerer ekspertisen til 4iiii kraner med kraftmålerteknologien deres, gir disse krankene nøyaktig kraftmåling direkte fra kilden. Denne integrasjonen sikrer at syklister mottar konsistente, pålitelige data for trening og racing. 4iiiis kraftmålere er berømte for deres presisjon og nøyaktighet. Disse enhetene måler kraftutgangen i watt, noe som gir deg verdifull innsikt i prestasjonene dine. Uansett om du streber etter personlige rekorder eller konkurrerer på høyeste nivå, er 4iiii kraftmålere et uunnværlig verktøy for enhver seriøs syklist. 4iiii-krank med kraftmåler kombinerer det beste av begge verdener: en høyytelses krank-set med den ekstra fordelen av nøyaktig kraftmåling. Denne integrerte løsningen lar ryttere overvåke kraftutgangen med utmerket nøyaktighet, noe som gjør det enklere å sette og oppnå sykkelmålene dine.