up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

4iiii

4iiii

Osastot

Elektroniikka

Polkupyörän Osat

KAIKKI ( 4iiii )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin 4iiii

4iiii Innovations on tunnettu merkki maailman pyöräilymaailmassa, joka erikoistuu uusimpiin pyörän osiiin ja pyöräilyantureisiin, joiden avulla kuljettajat voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa. Perustettu vuonna 2010 Kip Fyfen toimesta Cochranessa, Alberta, Kanadassa, 4iiii on nopeasti saavuttanut mainetta uskollisuudestaan ​​suorituskyvyn parantamiseen tarkkuuden, tarkkuuden ja innovatiivisuuden avulla. 4iiii tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita pyörän osia, jotka parantavat pyöräilykokemustasi.
4iiii Innovations on vahvistanut asemaansa pyöräilyalalla sitoutumisensa innovaatioon ja suorituskykyyn. Laaja valikoima huippuluokan pyörän osia ja pyöräilyantureita, mukaan lukien pedaalit ja voimamittarit, 4iiii jatkaa kuljettajien tukemista kaikentasoisissa kilpailuissa. Olipa kyseessä kilpaileva kilpailija tai innokas harrastaja, 4iiii tuotteet on suunniteltu auttamaan sinua avaamaan täyden potentiaalisi tiellä tai polulla.

Virtaa pyöräilysuorituskykyäsi 4iiii: n avulla

4iiii: n pyöräilyanturit ovat pelinmuuttaja kuljettajille, jotka haluavat optimoida harjoittelunsa ja suorituskykyään. Nämä anturit tarjoavat reaaliaikaista tietoa kadenssista, nopeudesta ja tehonsaannista. Ne integroituvat luontevasti erilaisiin pyöräilylaitteisiin, mikä auttaa kuljettajia hienosäätämään harjoittelureittejään ja seuraamaan edistymistään tarkasti. Niiden komponentit tunnetaan luotettavuudestaan ​​ja suorituskyvystään. Pedaaleista voimamittareihin, jokainen 4iiii pyörän osat tuote on suunniteltu täyttämään ammattilaisten ja harrastajien vaatimusten tiukat vaatimukset.
4iiii pedaalit ovat tunnettuja kevyestä suunnittelustaan, kestävyydestään ja tarkasta tekniikastaan. Huolellisesti huomioon ottaen nämä pedaalit tarjoavat poikkeuksellista voiman siirtoa ja pedaalitehokkuutta. Olipa kyseessä maantiepyöräilijä tai maastopyöräilijä, 4iiii pedaalit on suunniteltu parantamaan ajokokemustasi. 4iiii pedaalit on täydellinen paketti pyöräilijöille, jotka hakevat huipputasoisia suorituskykyjä. Yhdistämällä 4iiii pedaalien huippuluokan voimamittaritekniikka, nämä pedaalit tarjoavat tarkan voiman mittauksen suoraan lähteestä. Tämä integraatio takaa, että pyöräilijät saavat tasaisia, luotettavia tietoja harjoitteluun ja kilpailuun.
4iiii voimamittarit ovat tunnettuja tarkkuudestaan ​​ja tarkkuudestaan. Nämä laitteet mittaavat voimasi wattiena, mikä antaa sinulle arvokasta tietoa suorituskyvystäsi. Olipa kyseessä henkilökohtaisten tulosten saavuttaminen tai kilpailu korkeimmalla tasolla, 4iiii voimamittarit ovat välttämätön työkalu vakaville pyöräilijöille. 4iiii pedaalit voimamittarilla yhdistää parhaat molemmista maailmoista: korkean suorituskyvyn pedaalit lisäetuna tarkasta voiman mittauksesta. Tämä integroitu ratkaisu mahdollistaa kuljettajien seurata voimansa ulostuloa erinomaisen tarkkuuden avulla, mikä helpottaa pyöräilijöiden tavoitteiden asettamista ja saavuttamista.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje