Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

4iiii

Information för 4iiii
4iiii Innovations är ett välrenommerat varumärke inom cykelvärlden, som specialiserar sig på avancerade cykelkomponenter och cykelsensorer som ger cyklister möjlighet att nå sin fulla potential. Grundat 2010 av Kip Fyfe i Cochrane, Alberta, Kanada, har 4iiii snabbt vunnit erkännande för sin dedikation till att förbättra cykelprestationer genom precision, noggrannhet och innovation. 4iiii erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa cykelkomponenter som är utformade för att förbättra din cykelupplevelse.
4iiii Innovations har förankrat sin rykte som ledare inom cykelindustrin genom sin åtagande till innovation och prestanda. Med ett sortiment av komponenter och cykelsensorer av högsta kvalitet, inklusive vevar och power meters, fortsätter 4iiii att ge cyklister på alla nivåer möjligheten att prestera på toppnivå. Oavsett om du är en tävlingscyklist eller en passionerad entusiast, är 4iiiis produkter utformade för att hjälpa dig att låsa upp din fulla potential på vägen eller spåret.

Innovate your Cycling Performance with 4iiii

4iiii´s cykelsensorer är en spelvändare för cyklister som försöker optimera sin träning och prestanda. Dessa sensorer erbjuder data i realtid om mätdata som kadens, hastighet och effektuttag. De integreras smidigt med olika cykeldevices, vilket gör att cyklister kan finjustera sina träningsregimer och spåra sina framsteg med precision. Deras komponenter är kända för sin pålitlighet och prestanda. Från vevar till power meters är varje 4iiii cykelkomponent konstruerad för att möta de hårda kraven hos både amatör- och professionella cyklister.
De 4iiii vevarna är kända för sin lättviktsdesign, hållbarhet och precisionsteknik. Konstruerat med noggrann uppmärksamhet på detaljer, levererar dessa vevar en exceptionell kraftöverföring och pedaleffektivitet. Oavsett om du är en vägcyklist eller en mountainbiker är 4iiii vevar utformade för att förbättra din cykelupplevelse. 4iiii vevset är ett komplett paket för cyklister som söker toppnivåprestation. Genom att kombinera excellence hos 4iiii vevar med deras power meterteknik, ger dessa vevset exakta mätningar av effekt direkt från källan. Denna integration säkerställer att cyklister får konsistenta och pålitliga data för träning och tävling.
4iiiis power meters är välrenommerade för deras precision och noggrannhet. Dessa enheter mäter ditt effektuttag i watt, vilket ger dig värdefulla insikter om din prestanda. Oavsett om du strävar efter personliga rekord eller tävlar på högsta nivå, är 4iiii power meters ett oumbärligt verktyg för alla seriösa cyklister. Den 4iiii veven med power meter kombinerar det bästa av båda världarna: en högpresterande vev med den extra fördelen av exakt effektmätning. Denna integrerade lösning ger ryttare möjlighet att övervaka deras effektuttag med exceptionell noggrannhet, vilket gör det lättare att sätta och uppnå sina cykelmål.