Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Evoc

Om Evoc
Evoc er et merke som er synonymt med eventyr og innovasjon. Grunnlagt i 2008 av Holger Feist og Bernd Stucke i München, Tyskland, har Evoc stadig levert toppkvalitets utendørs- og eventyrutstyr designet for å møte behovene til aktive individer. Merkets forpliktelse til håndverk, funksjonalitet og stil har gjort det til et pålitelig navn blant friluftsentusiaster over hele verden.
Evoc er et merke som har etablert seg som et førstevalg for utendørs- og eventyrentusiaster. Med en rik historie med håndverk og innovasjon, fortsetter Evocs produktsortiment, inkludert herreklær og dameklær, sykkelvesker, reisevesker, hofteposer og sykkelbærere, å forbedre utendørsopplevelsene. Uansett om du erobrer stier, tar på deg reiser eller bare nyter det store utendørs, er Evocs utstyr designet for å forbedre dine eventyr med komfort, stil og pålitelighet.

Forbedre eventyrene dine med kvalitetsutstyr

Evoc tilbyr et utvalg herreklær som er tilpasset utendørs eventyrere. Uansett om du er interessert i sykling på fjellet, fotturer eller andre utendørsaktiviteter, kombinerer Evoc men's klær ytelsesmaterialer med ergonomiske design. Evoc forstår betydningen av utstyr som er skreddersydd for eventyrlystne kvinner. Evoc women´s clothing samlingen inkluderer et utvalg av alternativer, fra allsidige utendørstopper og bukser til jakker og tilbehør. Evocs dameklær er designet for å gi komfort og ytelse samtidig som du er i kontakt med det utendørs miljøet.
Evoc er kjent for sine sykkelvesker som tilbyr trygg og praktisk transport av sykler. Disse veskene er designet for å passe forskjellige sykkeltyper og størrelser, og gir beskyttelse under transport eller lagring. Uansett om du er en profesjonell syklist eller en fritidscyklist, sikrer Evoc bike bags at ditt kjære eieandår trygt frem til destinasjonen. For de som utforsker verden utenfor sykling, er Evoc travel bags designet med eventyr i tankene. Disse veskene er bygget for å tåle rigorene til reising og gir god lagringsplass til utstyret ditt.
Evoc bike travel bags er utviklet for syklister som elsker å sykle på nye og fjerne steder. Disse spesialiserte veskene gjør det enkelt å transportere sykkelen til neste sykkel destinasjon. Når du er på farten og trenger rask tilgang til viktig utstyr, kommer Evoc hip packs til unnsetning. Disse kompakte og lettvektsveskene er designet for bekvemmelighet, noe som gjør dem ideelle for kortere utendørs eventyr. Uansett om du er på fjelltur, sykler eller utforsker, holder Evocs hofteposer viktige ting innenfor lett tilgjengelighet. Evoc forstår betydningen av å transportere sykkelen din trygt. Evoc bike carriers er designet med enkel installasjon og sikker sykkelmontering i tankene.