Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Evoc

Information för Evoc
Evoc är en märkesnamn som är synonymt med äventyr och innovation. Grundat 2008 av Holger Feist och Bernd Stucke i München, Tyskland, har Evoc konsekvent levererat toppkvalitativ utomhus- och äventyrsutrustning som är utformad för att möta de aktiva individernas behov. Varumärkets engagemang för hantverk, funktion och stil har gjort det till ett betrott namn bland utomhusentusiaster världen över.
Evoc är ett märke som har etablerat sig som ett självklart val för utomhus- och äventyrsentusiaster. Med en rik historia av hantverk och innovation fortsätter Evocs produktrad, som inkluderar herr- och damkläder, cykelväskor, reseväskor, höftväskor och cykelbärare, att förbättra utomhusupplevelser. Oavsett om du bemästrar stigar, påbörjar resor eller bara njuter av den stora utomhusvärlden, är Evocs utrustning utformad för att förbättra dina äventyr med komfort, stil och tillförlitlighet.

Uppgradera dina äventyr med kvalitetsutrustning

Evoc erbjuder en rad herrkläder som är anpassade för utomhusäventyrare. Oavsett om du är intresserad av mountainbike, vandring eller andra utomhusaktiviteter, kombinerar Evoc herrkläder prestandamaterial med ergonomiska design. Evoc inse att det är viktigt att ha utrustning som är anpassad för kvinnliga äventyrare. Samlingen av Evoc damkläder inkluderar ett stort antal alternativ, från mångsidiga utomhustoppar och byxor till jackor och tillbehör. Evocs damkläder är utformade för att ge komfort och prestanda samtidigt som du är i kontakt med din utomhusmiljö.
Evoc är berömd för sina cykelväskor som erbjuder säker och bekväm transport för cyklar. Dessa väskor är designade för att passa olika cykeltyper och storlekar, för att ge skydd under transport eller förvaring. Oavsett om du är en professionell cyklist eller en rekreationscyklist, garanterar Evoc cykelväskor att din älsklingsmöbel kommer säkert till din destination. För de som utforskar världen utöver cykling, är Evoc reseväskor designade med äventyr i åtanke. Dessa väskor är byggda för att motstå de hårda förhållanden som resor medför och ger gott om förvaring för ditt utrustning.
Evoc cykeltravelväskor är konstruerade för cyklister som älskar att åka till nya och avlägsna platser. Dessa specialdesignade väskor gör det enkelt att transportera din cykel till din nästa cykeldestination. När du är på språng och behöver snabb tillgång till nödvändigheter, kommer Evoc höftväskor till din räddning. Dessa kompakta och lättviktiga väskor är utformade för bekvämlighet, vilket gör dem idealiska för kortare utomhusäventyr. Oavsett om du är ute och vandrar, cyklar eller utforskar, håller Evocs höftväskor dina nödvändigheter inom lätt nåbarhet. Evoc förstår vikten av att säkert transportera din cykel. Evoc cykelbärare är designade med enkel installation och säker cykelfästning i åtanke.