Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Evoc

Om Evoc
Evoc er et brand, der er synonymt med eventyr og innovation. Grundlagt i 2008 af Holger Feist og Bernd Stucke i München, Tyskland, har Evoc konsekvent leveret topkvalitets outdoor- og eventyrudstyr designet til at opfylde de aktive individers behov. Mærkets engagement i håndværk, funktion og stil har gjort det til et anerkendt navn blandt outdoor-entusiaster over hele verden.
Evoc er et mærke, der har etableret sig som et go-to valg for outdoor- og eventyrentusiaster. Med en rig historie om håndværk og innovation fortsætter Evocs sortiment af produkter, herunder herre- og dametøj, cykelposer, rejsetasker, hip packs og cykelholdere, med at forbedre de outdoor-oplevelser. Uanset om du erobrer stier, går på rejse eller bare nyder den store udendørs, er Evocs udstyr designet til at forbedre dine eventyr med komfort, stil og pålidelighed.

Forbedr dine eventyr med kvalitetsudstyr

Evoc tilbyder et udvalg af herretøj, der henvender sig til outdoor-eventyrere. Uanset om du er til mountainbiking, vandreture eller andre udendørsaktiviteter, kombinerer Evocs herretøj ydelsesmaterialer med ergonomiske designs. Evoc anerkender vigtigheden af ​​udstyr tilpasset kvindelige eventyrere. Evocs kollektion af dametøj indeholder et bredt udvalg af muligheder, fra alsidige udendørstop og -bukser til jakker og accessories. Evocs dametøj er designet til at give komfort og ydelse, mens du er i kontakt med dine udendørs omgivelser.Evoc er berømt for sine cykelposer, der tilbyder sikker og bekvem transport af cykler. Disse poser er designet til at passe til forskellige cykeltyper og størrelser, hvilket giver beskyttelse under transport eller opbevaring. Uanset om du er professionel rytter eller rekreativ cyklist, sikrer Evocs cykelposer at din prikkede ejendom sikkert ankommer til din destination. Til dem, der udforsker verden uden for cykling, er Evocs rejsetasker designet med eventyr i tankerne. Disse tasker er bygget til at modstå de belastninger, der er forbundet med rejse, og tilbyder masser af opbevaringsplads til dit udstyr.Evocs cykeltasker til rejser er designet til cyklister, der elsker at køre i nye og fjerne steder. Disse specialiserede tasker gør det nemt at transportere din cykel til din næste kørested. Når du er på farten og har brug for hurtig adgang til essentielle ting, kommer Evocs hip packs til din redning. Disse kompakte og lette packs er designet til bekvemmelighed, hvilket gør dem ideelle til kortere udendørs eventyr. Uanset om du vandrer, cykler eller udforsker, holder Evocs hip packs dine vigtigste ting inden for rækkevidde. Evoc forstår vigtigheden af ​​at transportere din cykel sikkert. Evocs cykelholdere er designet med nem installation og sikker cykelmontering i tankerne.